046 538 6566

Tietopankki

Soita meille 046 538 6566

Lähetä puhelimesi huoltoon

Kysy kustannusarvio tästä

Puhelin ei käynnisty

Puhelin ei käynnisty vaikka se on ollut laturissa yön yli?

Puhelimeni toimi aamulla normaalisti mutta kun minun piti soittaa oli puhelimeni sammunut. Pidin puhelinta latauksessa kaksi tuntia mutta siltikään puhelin ei käynnisty.

Jos puhelin ei käynnisty voi siihen olla useita syitä.

Jos puhelin ei käynnisty saattaa akku olla vioittunut tai sitten laturi ei enää toimi. Vika voi olla myös siinä että jokin puhelimesi monista osista on vioittunut, joko esim. kastumisen tai puhelimen pudottamisen seurauksena. Myös ohjelmistovika saattaa aiheuttaa sen että puhelin ei käynnisty.

Ensimmäiseksi kannattaa kokeilla ladata puhelinta toisella laturilla jos olet varma että puhelin ei ole kastunut. Jos tämä ei auta niin seuraavaksi suosittelemme kokeilemaan toisella akulla jos sellainen mahdollisesti on jostain saatavilla. Jos olet tehnyt nämä toimenpiteet ja puhelin ei käynnisty edelleenkään, suosittelemme täyttämään kustannusarviokyselyn.

Joihinkin puhelinmalleihin pystymme antamaan suoraan kustannusarvion jos puhelin ei käynnisty. Joissakin malleissa taas ei ole yhtä selkeää syytä miksi puhelin ei käynnisty joten emme välttämättä pysty antamaan suoraa kustannusarviota.
Tällöin voimme kuitenkin ottaa puhelimesi vastaan ja tutkia miksi se ei käynnisty ja ilmoittaa kustannuksista sinulle.

Jos se että puhelin ei käynnisty johtuu jostain selkeästä viasta esimerkiksi virtanapin toimimattomuudesta ja kerrot sen kustannusarviopyynnössä, helpottaa tämä huomattavasti kustannusarvion tekemistä.

ARVOSTELE
Aggregate Rating
2 based on 44 votes

Viimeksi korjatut

  • Apple Iphone SENäytön vaihto
    119 €Huollon hinta
  • AppleiPhone 6+Näyttö rikki
    149 €Huollon hinta
  • Samsung Galaxy J5Latausliittimen vaihto
    65 €Huollon hinta

Asiakkaidemme arvostama