046 538 6566

Meistä

Soita meille 046 538 6566

Lähetä puhelimesi huoltoon

Kysy kustannusarvio tästä

Mistä kaikki sai alkunsa?

Historia: Herlevi Capital Oy:n yrittäjän Tarmo Herlevin oma HTC –älypuhelimen näyttö meni kaatuessa taskussa rikki vuonna 2010. Ei hätää, Tarmon veli Tuomo Herlevi oli korjannut jo yli kymmenen vuoden ajan erilaisia puhelimia. Soitto Tuomolle, ja huonoja uutisia; HTC –puhelimia ei vielä ole Suomessa paljoa korjattu, ja Tuomon toimenkuva puhelinten korjaajasta oli muuttunut organisaatiossa, kun Salossa sijaitseva iso matkapuhelinhuolto lopetti toimintansa.

Soitto tunnettuun korjaamoon; Kustannusarvio n. 200 – 300 euroa, ja korjausaika noin kolmesta viikosta kuukauteen. Ei voi olla totta! –ajatteli Tarmo. Pakkohan puhelin oli korjauttaa, ja aikaa meni lähemmäs kuukausi. Tarmo keskusteli veljensä Tuomon kanssa, että tähän pitää tulla muutos. Ei tällainen yksinkertainen korjaustoiminta voi maksaa näin paljoa ja kestää näin pitkään! Idea Hetiposti –palvelusta sai alkunsa, kun mukaan ideointiin otettiin Tarmon vanha ystävä, Saleslion Suomi Oy:n toimitusjohtaja Kari Harju. Kari lupasi laittaa palvelun pystyyn Internetiin kuukaudessa, jos Tuomo laittaa korjaamon pystyyn.

Näin syntyi Hetiposti, jonka ainoa idea on auttaa ikävään pulaan joutuneita ihmisiä.

Hetihuolto.fi korjaa nopeasti rikkoontuneen puhelimen ja antaa aina etukäteen pitävän korjausarvion. Tavoitteemme on pitää kustannukset kurissa, jotta itse korjaaminen olisi aina mahdollisimman edullista.

Hetiposti on älypuhelimien ja tablet-pc:iden (sormitietokone) ja niiden kustannusarvoihin erikoistunut huoltoliike.

Korjaamme nopeasti ja edullisesti yritysten ja yksityishenkilöiden laitteiden takuun ulkopuoliset viat. Olemme asiantuntijoita mm. Nokia, Apple, HTC ja Samsung -laitteiden korjaamisessa. Huolto- ja korjauskeskuksemme toimii Salossa ja palvelu kattaa koko Suomen. Hetihuollon liiketoiminta on siirtynyt Mobile Clinicille.

Viimeksi korjatut

  • Apple Iphone SENäytön vaihto
    119 €Huollon hinta
  • AppleiPhone 6+Näyttö rikki
    149 €Huollon hinta
  • Samsung Galaxy J5Latausliittimen vaihto
    65 €Huollon hinta

Asiakkaidemme arvostama