046 538 6566

Tietopankki

Soita meille 046 538 6566

Lähetä puhelimesi huoltoon

Kysy kustannusarvio tästä

Näyttö rikki puhelimestasi?

Yksi yleisimmistä ongelmista uusien, isolla näytöllä varustettujen puhelimien omistajilla on näytön särkyminen. Ei yllätä, että puhelinten näyttöjen yhä kasvaessa rikkinäisten näyttöjen korjaamisen tarve kasvaa.

Kannettavien tietokoneiden ja älypuhelinten ero pienenee koko ajan, sillä puhelimiin tulee jatkuvasti uusia ominaisuuksia joiden avulla niillä voi tehdä entistä enemmän asioita, joihin ennen tarvittiin tietokone.

Monet kuluttajat eivät tiedä, että jos puhelimestasi on näyttö rikki, sen voi helposti vaihtaa paljon pienemmillä kustannuksilla, kuin uuden puhelimen ostamisesta koituisi.

Puhelimesta voi olla kahdella tapaa “näyttö rikki”;

rikki voi olla vain digitoija, jolloin monesti sanotaan lasin olevan rikki sen tähden miltä se näyttää, tai sitten LCD voi olla hajalla.
Digitoija, eli “kosketusnäyttö” tai “lasi” on näytön ulompi osa, joka näyttää rikkoontuneena yleensä särkyneeltä ikkunalta. Sen ollessa rikki puhelin yleensä toimii joten kuten, tosin se ei näytä hyvältä ja ajan mittaan se luultavasti rikkoutuu lisää.

LCD, eli itse näyttö on digitoijan alla ja on se, joka todella näyttää ruudun kuvan. Vahingoittuneena se saa kuvat näyttämään jollakin tavalla vääristyneiltä. Vahinkoa voi olla monen tasoista, mutta sekin pahenee ajan myötä.

Näyttö rikki, kannattaako puhelin korjata?

Jos puhelimestasi on näyttö rikki, ovat ne yksinkertaisimpia ja halvimpia korjauksia matkapuhelimissa, ottaen huomioon vahingon taso. Usein miten menee puhelimen näyttö rikki esim. päälle istumisen tai sen pudottamisen seurauksena. Jos sinun puhelimessasi on näyttö rikki, ja harkitset korjaavasi sen, sivuiltamme saat hyvin ammattitietoisen kustannusarvion ilmaiseksi näyttösi korjaamisesta.

Hetihuolto on erikoistunut korjaamaan puhelimia, Yleisempiä vikoja kuten puhelimen näyttö rikki, olemme tehneet jo satoja eri malleihin.. Huoltohenkilökuntamme on alan parhaimmistoa ja tuntee pintaa syvemmältä kaikki merkit, ja monet ovat työskennelleet suoraan yrityksille kuten Nokia.

ARVOSTELE
Aggregate Rating
2 based on 67 votes

Viimeksi korjatut

  • Apple Iphone SENäytön vaihto
    119 €Huollon hinta
  • AppleiPhone 6+Näyttö rikki
    149 €Huollon hinta
  • Samsung Galaxy J5Latausliittimen vaihto
    65 €Huollon hinta

Asiakkaidemme arvostama