046 538 6566

Tietopankki

Soita meille 046 538 6566

Lähetä puhelimesi huoltoon

Kysy kustannusarvio tästä

iphone huolto, kannattaako puhelimeni huoltaa, tuleeko se kalliiksi? Entä onko puhelimeni pitkään huollossa.

Tänä päivänä on kymmeniä syitä miksi iphonen huolto kannattaa. Iphonen huolto on joskus uskomattoman helppo ja nopea prosessi. Monissa tapauksissa iphone huollon suorittamiseen tarvittava aika, asiakkaan kannalta on todella lyhyt.

IPhone puhelimesi saattaa olla vioittunut lukemattomista eri syistä. Se saattaa olla kastunut, tai sen näyttö on tippumisen johdota särkynyt, usein myös kuuloke saattaa olla vioittunut esim. iskun seurauksena. Jotkut näistä vioista voivat olla erittäin kriittisiä, jotkut taas pikkuvikoja ja näin vähemmän kriittisiä. Monesti kannattaa ennen huoltoon viemistä ottaa iphone huollosta kustannusarvio, näin voi sen perusteella valita sitten kannattaa puhelin huoltaa vaiko ei.

Iphonen huolto kannattaa mielestämme usein tehdä, koska laitteen arvo säilyy hyvin, ja itse huoltoon ei useasti tarvitse uhrata paljon rahaa. Huoltomme on suorittanut useita iphone huolto toimenpiteitä, jolloin saat puhelimesi usein nopeasti takaisin. tee sivun yläreunan lomakkeen avulla kustannusarviopyyntö, näin saat tiedon mitä iphone huolto puhelimellisesi tulisi maksamaan.

Sinua saattaa kiinnostaa myös  iphone kuorien vaihto.

ARVOSTELE
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes

Viimeksi korjatut

  • Apple Iphone SENäytön vaihto
    119 €Huollon hinta
  • AppleiPhone 6+Näyttö rikki
    149 €Huollon hinta
  • Samsung Galaxy J5Latausliittimen vaihto
    65 €Huollon hinta

Asiakkaidemme arvostama