046 538 6566

Tietopankki

Soita meille 046 538 6566

Lähetä puhelimesi huoltoon

Kysy kustannusarvio tästä

Onko iphone akun vaihto mahdollista?

Apple iphone puhelimeni ei enää pidä akun latausta yllä ja välillä vaikka kytken laturin kiinni, akku ei lähde latautumaan. Joskus iphonen akku tyhjenee yhtäkkiä ja samalla akkukansi kuumenee voimakkaasti. Olen myös huomannut että välillä iphone sammuu yhtäkkiä vaikka akun varaustaso näyttää vielä että akussa olisi varausta jäljellä. Sen jälkeen iphone ei käynnisty ennen kuin on kytkenyt laturin kiinni.

i-phonen-akku-150x150

Kaikkiin Apple iphone puhelimiin sekä Apple Ipad tablet tietokoneisiin on saatavilla akkuja. Akun vaihto omatoimisesti ei ole suositeltavaa jos ei omaa kokemusta Apple laitteiden huollosta. Huoltomme kokenut tiimi hoitaa iphone akun vaihdot yleensä saman päivän aikana kun laite saapuu meille. Ipad akun vaihto onnistuu yleensä myöskin saman päivän aikana kun puhelin saapuu huoltoon. Akun vaihto vaatii laitteen purkamisen kokonaan joten iphone akun vaihdon yhteydessä puhdistamme puhelimen myös sisältä.

Iphone akun vaihto hinta!

Apple Iphone akun vaihto hinta vaihtelee eri mallien välillä. Saadaksesi tarkan kustannusarvion Apple akun vaihdon hinnasta täytä kustannusarviolomake sivun yläreunasta.

ARVOSTELE
Aggregate Rating
0.5 based on 8 votes

Viimeksi korjatut

  • Apple Iphone SENäytön vaihto
    119 €Huollon hinta
  • AppleiPhone 6+Näyttö rikki
    149 €Huollon hinta
  • Samsung Galaxy J5Latausliittimen vaihto
    65 €Huollon hinta

Asiakkaidemme arvostama