046 538 6566

Blogi

Soita meille 046 538 6566

Lähetä puhelimesi huoltoon

Kysy kustannusarvio tästä

Voiko iPhone 4:n näytön vaihtaa itse?

Meille tulee huoltoon paljon puhelimia ja välillä ne tulee muovipussissa osat irrallaan, ja aika usein kyseessä on iPhone 4. Kyllä, sen voi vaihtaa itse, ja moni on sen tehnyt ja onnistunut, mutta silloin pitää olla valmis käyttämään operaatioon aikaa. Tutkiskelin hieman ensikertalaisten kommentteja iphone 4:en näytön vaihdosta ja useimmilla oli aikaa mennyt 1,5 – 3h. Tämän lisäksi tietysti pitää osat etsiä ja tilata ja odottaa että ne saapuu.

No miksi juuri iPhone 4 on niin haasteellinen?

Jotta näytön saa irti pitää irroittaa 26 ruuvia joista suurin osa on  erilaisia, eli ne sopivat vain omaan koloonsa takaisin. Puhelin puretaan takakuoren kautta, joten se on vähän kuin lähtisi auton moottoria vaihtamaan takaluukun kautta. Liittimet ovat herkkiä ja pitää olla todella varovainen ettei riko jotain muuta ja näytön vaihdosta tuleekin nopeasti isompi korjaus.

No mutta onnistuuko se silti?

Jos aikaa, kärsivällisyyttä ja sorminäppäryyttä on riittävästi niin kyllä se onnistuu, mutta haastava se on.
Mikäli et itse halua näyttöä vaihtaa tai mikäli olet kokeillut ja nyt puhelin on osissa etkä ole varma mikä ruuvi kuuluu minnekin niin tuo iPhone meille niin hoidamme homman.
Tämän jutun kirjoitushetkellä saa iPhone 4 näytön vaihdon jo alle 100€ ja ammattilainen tekee homman odottaessa alle tuntiin.

Tuomo Herlevi

Tuomolla on vuosien vankka kokemus matkapuhelinhuolloista.

Viimeksi korjatut

  • Apple Iphone SENäytön vaihto
    119 €Huollon hinta
  • AppleiPhone 6+Näyttö rikki
    149 €Huollon hinta
  • Samsung Galaxy J5Latausliittimen vaihto
    65 €Huollon hinta

Asiakkaidemme arvostama