046 538 6566

Blogi

Soita meille 046 538 6566

Lähetä puhelimesi huoltoon

Kysy kustannusarvio tästä

Puhelimen suojakoodi unohtunut

Päivittäin lapsilta ja aikuisilta unohtuu vasta asetetut näytön lukituskoodit tai salasanat. Tämä ei välttämättä tarkoita että puhelin olisi sen jälkeen käyttökelvoton. Unohtunut suojakoodi on usein mahdollista saada nollattua itse ja olenkin nyt koonnut muutamia keinoja siihen.

 

Apple iPhone tai iPad suojakoodi unohtunut:

Tällä ohjeella saat poistettu suojakoodin Apple iPhone tai iPad laitteestasi.

 1. Asenna tietokoneellesi iTunes ohjelma, sen saat ladattua täältä: http://www.apple.com/fi/itunes/download/
 2. Kun olet asentanut iTunes ohjelmiston tietokoneellesi sammuta puhelin ja laita iPhone / iPad datakaapeli kiinni tietokoneen USB paikkaan, älä kytke johtoa vielä tässä vaiheessa puhelimeen tai iPadiin kiinni. Käynnistä iTunes ohjelma.
 3. Älä käynnistä puhelinta, paina home nappia pohjassa ja kytke Apple datakaapeli kiinni laitteeseen. Apple iPhone/iPad käynnistyy nyt palautustilaan.
 4. Valitse tietokoneelta palautua iPhone / iPad
 5. Laitteesi päivittyy nyt uusimpaan ohjelmistoversioon ja kaikki tiedot puhelimesta nollaantuu.

 

Jos Apple laitteessasi oli käytössä Find my iPhone toiminto täytyy sinun vielä antaa Apple ID tunnuksesi ja salasana ennen kuin voit alkaa käyttää laitettasi. Applen Find my iPhone toiminto estää täten nollatun puhelimen uudelleen käyttöön oton. Tätä toimintoa ei ole mahdollista ottaa pois käytöstä joten kannattaa tarkastaa esimerkiksi käytettyä puhelinta ostaessa.

 

Ohjeet Android puhelimen lukituskuvion purkuun.

Jos sinulla on Android puhelin esimerkiksi: Samsung, Sony, LG tai HTC niin unohtuneen näytön lukituskuvion voit poistaa yksinkertaisesti Google tilisi kautta.

 

 1. Vedä lukituskuvio niin monta kertaa väärin että puhelin pyytää Google tilin tietoja tai valitse unohtunut lukituskuvio. Valitse unohtunut kuvio. Sinua pyydetään antamaan Google-tilisi käyttäjänimi ja salasana. Voit vaihtaa laitteen salasanan Asetukset-valikon Tietoturva-asetuksissa.

 

Jos sinulla on kysyttävää lukituskoodin tai kuvion poistosta tai et onnistunut näillä ohjeilla poistamaan suojakoodia niin ota yhteyttä. Pystymme päivittämään useita eri puhelimia, esimerkiksi Nokia, Microsoft Lumia, Sony, iPhone, iPad, Lg, Huawei ja HTC puhelimia.  Riittää että voit todistaa puhelimen omistussuhteen esimerkiksi kuitin tai myyntipaketin avulla. Huomioithan että päivitämme puhelimen huollossamme ja kaikki tiedot häviää puhelimesta kun se palautetaan tehdasasetuksille.

Tuomo Herlevi

Tuomolla on vuosien vankka kokemus matkapuhelinhuolloista.

Kommentit (302)

ritva parviainen

Tervehdys Tuomo!

Sain tyttäreltäni Iphone 4s puhelimen, joka oli hänellä käytössä aiemmin.
Käytin sitä jo, mutta sitten sammutettuani puhelimeni, se pyysi tunnuksen, johon minä tarjosin saunalahden koodia…..
En ymmärtänyt, että puhelimellani on joku muu koodi, jonka olisin varmistanut.
Kysyisin, koska puhelin on ihan mykkä, niin että saisin sen eloon, pitääkö tyttäreni ottaa Iphonen yhteyttä, että poistaisivat hänen tiedoistaan tämän vanhan puhelimen.
Tyttärellä uudempi Iphone käytössä parhaillaan, sainko sinulle selkeästi kysymyksen?

Vai voinko tehdä sen ohjeiden mukaan, tosin olen sitä yrittänyt ja luuri aivan eloton.

Kiitos

Ritvap.

  Tuomo Herlevi

  Moikka Ritva!
  Lataa puhelin täyteen ja päivitä se ohjeen mukaan. Jos puhelin pyytää kirjautumaan iCloud tunnuksilla niin se on iCloud lukittu.
  Lukituksen tilan voi tarkistaa osoitteesta http://icloud.com sivun alareunasta kohdasta tarkista lukituksen tila. Mikäli iPhone on lukittu niin tyttäresi pitää poistaa find my iPhone toiminto käytöstä, esim. tuolta icloud.com sivun kautta.

  Toivottavasti tämä vastaa kysymykseesi.
  T: Tuomo

julia

moi
yritin tuota sonyyn mutta ei toiminut. onko muita ideoita.

  Tuomo Herlevi

  Moikka Julia, Sony Xperia puhelimissa täytyy ajaa puhelimen ohjelmisto uudelleen. Joissain malleissa on mahdollista tehdä edellä mainitun ohjein. Jos nollaaminen ei onnistu kotikonstein niin autamme mielellämme. Liikkeidemme sijainnit löytyy kotisivultamme http://hetihuolto.fi/yhteystiedot Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

PirittaR

Hei,
Lapsi oli laittanut uuteen J1 puhelimeen salasanan, jota ei muista. Olen yrittänyt toista sataa eri vaihtoehtoa ja missään kohtaa ei kysy google+-tunnuksia. . . Onko mitään ideaa mitä voisi tehdä? Kiitos 🙂

  Tuomo Herlevi

  Hei,
  Jos google tiliä ei ole asennettu niin ainoa vaihtoehto on päivittää puhelin tehdasasetuksiin tai nollata se. Painamalla virta, pover ja volumenappia alaspäin yhtäaikaa pitäisi puhelimen käynnistyä recovery modeen josta valitsemalla wipe data saadaan puhelin nollattua.

Armi

Moi. Laitoin tänään puhelimeeni salasanan jossa on kirjaimia, mutta nyt en enäää muista sitä. Mitä voisin tehdä? Ei toiminut tuo wipe data juttu.

  Tuomo Herlevi

  Moi,
  Riippuu todella paljon puhelinmallista ja merkistä. Jotkut pystyy nollaamaan suoraan näppäimillä mutta toiset täytyy päivittää tyhjäksi. Tule käymään niin katsotaan mikä on nopein tapa sinun tapauksessa. T: Tuomo/Hetihuolto

jarno

hei. minulla on sony z3+ jossa on edellisen omistajan jäljiltä my xperia suojaus päällä. pitääkö viedä takuu huoltoon vai saako koti konstein auki? edellisen omistajan yhteystietoja ei enää ole tallessa.

  Tuomo Herlevi

  Moi Jarno,
  My Experia on pilvipalvelusovellus joten puhelimen nollaaminen ei auta. Puhelin hakee tiedon aina uudelleen palvelimelta. Ainoa keino on saada puhelimen edellinen omistaja kiinni ja pyytää häntä nollaamaan salasana. T: Tuomo/Hetihuolto

Sari

Huawein sai tyttö lukittua suojakoodilla eikä muista sitä.yli sata kertaa kokeiltu. Miten saisi auki? Joutuuko viemään huoltoon?

  Tuomo Herlevi

  Moika Sari,
  Kannattaa tuoda näytille, katsotaan saako nollattua tai päivitettyä tyhjäksi.
  T; Tuomo/Hetihuolto

Riikka

Galaxy S 3 . kaikki temput kokeillu……ei anna luuri armoa. Vissiin uus luuri halvempi ku korjaus? Ja samoinen luuri, jossa näyttö ps…kana on tuossa vieressä. Eli jos en saa näyttölukkoa/salasanaa oikein nIin miten vaihdan Näytön luuriin?? Kiitos jo etukäteen

  Tuomo Herlevi

  Moi, Eipä tuosta nollauksesta tai näyttöjen vaihdosta päittäin montaa kymppiä tarvitse maksaa. Kannattaa tulla käymään. T: Tuomo/Hetihuolto

Niina

Minulla on sony z3 xperia com pact en muista aukaisukuviota. Olen yrittänyt buutata netistä löytämillä tiedoilla ja ohjeilla. Osaisitko auttaa miten saisin puhelimen auki?

  Tuomo Herlevi

  Moi Niina,
  Xperioihin ei pysty tekemään nollausta vaan laitteeseen olisi asennettava softa uudelleen. Eli voimme päivittää puhelimen tehdasasetuksiin asentamalla tyhjän käyttöjärjestelmän puhelimeen, samalla kaikki tiedot häviää. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Vilma

Moi Tuomo!
Minulla on iPhone 4 ja kun laitoin suojakoodin minkä olin aikaisemmin laittanut, puhelin väittää että koodi on väärin? En tiedä että mitä pitäisi tehdä. Sillä puhelin ei aukea….

  Tuomo Herlevi

  Moi,
  Tuossa ohjeessa on käyty läpi iPhonen nollaaminen. Jos siinä on käytössä myös iCloud lukitus niin sitä emme voi purkaa vaan pitää olla yhteydessä Apple tukeen. T: Tuomo

Linden

edellinen viesti lähti kesken kaiken. eli minulla on nokia xpressmusic puhelin joka kysyy suojakoodia eikä se netistä saatava koodi toimi… onko mitään tehtävissä?

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Tuo malli vaatii päivityksen, eli softa asennetaan uudelleen ja samalla kaikki tiedot lähtee puhelimesta. T: Tuomo/Hetihuolto

Jonna

Mitä teen kun minulla on samsung galaxy s5 mini ja unohdin näytönlukitus pin-koodin ja ei tule sitä google tilin kysymistä?!!

  Tuomo Herlevi

  Moi Jonna, Samsung Galasy S5 minin (G800F) hard reset pitäisi onnistua seuraavalla tavalla: Kun puhelin on sammutettu niin paina yhtäaikaa volume ylös, kotinäppäin ja virtanäppäin. Kun Samsung logo tulee näkyviin vapauta virtanäppäin. Kun valikkorivit tulee näkyviin valitse wipe data volume kytkimillä ylös/alas liikkumalla ja valitse rivi virtakytkimellä. Seuraavaksi näkyviin tulevassa valikossa valitse reboot system now. Varoituksena että tällä toiminnolla kaikki puhelimeen tallennettu tieto häviää ja se käynnistyy aloitustilaan. Jos näppäimillä ei onnistu niin meidän on myös mahdollista ajaa puhelimeen softa uudelleen jolloin myös kaikki data puhelimesta häviää. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

jansku

hei tuomo:) törmäsin sivustoosi ja ajattelin kysyä ongelmastani samsung J5 puhelimestani. Eli tuore puhelin , 2kk käytössä , meni kuuloke ja latausliitin takuuhuoltoon jossa tehty ohjelmistopäivitys. Puhelin käynnistäessään antaa kielivalikon jossa suomi ja heti sen jälkeen pyytää kirjautumista google tiliini jonka teenkin mielestäni oikeilla tunnuksilla..mutta en pääse eteenpäin..puhelin vaan pyörittää “kirjaudu sähköpostiosoitteellasi ja anna salasanasi” jonka jälkeen vaatii nopealla ilmoituksella” kirjaudu puhelimen omistajan tunnuksilla” ja jälleen alusta kaikki:(..turhauttavaa…. olen puhelimeni resettanut youtubesta löytyvällä ohjeella mutta sillä ei mitään merkitystä toimintaan ole..ja ostamastani liikkestä oltaisiin valmiita laittamaan puhelin huoltoon juuri tätä resettamista varten joka maksaisi 37 e…onko siitä mitään hyötyä? ja väittämä että mahd. en salasanaani muista oikein google tiliini…josta johtuu tämä vaikeus puhelimeni käyttöönotto?eli onko itsellä vaihtoehto vaan google tilini poistaminen kannettavan avulla jossa pystyn google tiliini kirjautumaan ja (jossa olen myös nähnyt että samsung J5 olisi kirjautuneena ollut.).tai voinko mitenkään saada edes puhelimeni perusominaisuudet käyttöön ettei tämä sovellus estäisi käyttöä?…

  Tuomo Herlevi

  Hei, Mielestäni huoltoliikkeen pitäisi tämä tarkastaa takuutyönä. Tuntuisi että ongelma on puhelimessa mikäli pääset kuitenkin googleen kirjaantumaan suoraan netistä samoilla tunnuksilla. T: Tuomo/Hetihuolto

iina

hei tuomo minulla on samsung galaxy 4g puhelin unohdin suoja kuvioni voisitko auttaa

  Tuomo Herlevi

  Hei,
  Pitäisi onnistua samalla tavalla kuin aiemmin vastattu S5 minin nollaus. T: Tuomo/Hetihuolto

ritva

sain kaverini vanhan iphone 4, hän ei muista pääsykoodia. voiko puhelimen nollata ilman tietokonetta. en ymmärtänyt kokonaan ohjetta

  Tuomo Herlevi

  Moikka, ilman tietokonetta Apple iPhone puhelimen nollaus ei onnistu. Se vaatii aina iTunes ohjelmiston. T: Tuomo/Hetihuolto

saara

moi! mulla on samsung s5. vaihdoin tossa hetki sitten koodin puhelimeeni. enkä ajatellut siinä hetkessä mitään, joten nyt illalla sitä ei muistukkaan mieleen. miten saisin sen aiki kun olen yrittänyt yli sata kertaa, mutta se ei kysy mitään gmailia tai mitään. mitä tässä tilanteessa nyt pitäisi tehdä?

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Galaxy S5 nollaukseen käy sama konsti kuin aiemmissa viesteissä neuvottu Samsung Galaxy S5 mini nollaus. Eli volume ylös, virta ja kotinäppäin yhtäaikaa. T; Tuomo

Nina

Moi!
Mulla on HTC one M9. onko normaalia että puhelin aukeaa näyttölukosta pyyhkäisemällä eikä virtanapista painamalla? näyttö sammuu virtanapista mutta sitten kun pyyhkäisee näyttöä se aukeaa eikä jää edes lukitusnäyttötilaan. eikö näytön kuuluisi herätä ja sammua virtanapista?

  Tuomo Herlevi

  Moi Nina,
  Hyvä kysymys, melkein tekisi mieli sanoa että kysyppä joku toinen =) Tämä voi olla ihan asetusongelma tai sitten vaatisi päivityksen, eli softaus tehdasasetuksille. Me emme valitettavasti enää korjaqa HTC puhelimia joten tämän enempää en pysty auttamaan tällä kertaa. T: Tuomo/Hetihuolto

Tiia

Moi. En muista oman puhelimen koodia. Mulla aukee puhelin sormenjälkitunnistimella, mut en saa koodia vaihdettua kun en muista sitä. Ja jos akku sattuisi loppumaan niin en saa sitä enää auki koska kysyy numeroa. Onko neuvoa? Iphone 5 s kyseessä. Kiitos jo etukäteen.

  Tuomo Herlevi

  Moi Tiia, Blogitekstissä on neuvottu tuo iPhonen nollaus. Eli ohjetta noudattamalla saa puhelimen päivitettyä tyhjäksi, muuta keinoa ei ole. T: Tuomo/Hetihuolto

Susanna

Hei!
Samsung Galaxy Noten muisti on täynnä. Ilman suojakoodia ei turhia ohjelmia voi poistaa. Mistä saan suojakoodin ja kuinka poistaminen onnistuu? Olen asentanut uuden muistikortinkin mutta jostain syystä mikään ei mene kortille
vaan aina tulee ilmoitus että tallennustila ei riitä.
Susanna.

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Tuo kannattaa tuoda päivitettäväksi niin saa softan ajettua uusiksi. Kun välimuistit on täynnä niin välttämättä edes tehdasasetusten palautus ei silloin auta. T: Tuomo/Hetihuolto

Jessica

Hei. Minulla on samsung galaxy fame ja olen unohtanut suojakoodini. Ohje, jonka avulla olen tätä aikaisemmin kokeillut, ei toiminut (siis virtanäppäin + kotonäppäin + volume ylös ja sen jälkeen reboot system now) sen jälkeen tulee androidlogo seljällään punainen varoituskolmio “mahansa” päällä.

  Tuomo Herlevi

  Hei Jessica, Kokeile painaa tuon näppäinyhdistelmän jälkeen Wipe data / Factory reset, tällä komennolla pitäisi nollautua. Jos ei auta niin sitten on melkein softa ajettava uusiksi. T: Tuomo/Hetihuolto

eino

Hankin juuri huawei p8 liten ja unohdin sitten salasanan. Miten pääsen sisälle puhelimeeni.

  Tuomo Herlevi

  Moi, Se onnistuu kun sammutat puhelimen ja kun puhelin on sammunut painat volume näppäintä ylös sekä virtakytkintä yhtäaikaa pohjassa. Kun logo tulee näkyviin niin päästät virtakytkimestä mutta jatkat volumenapin painamista. Puhelin käynnistyy recovery modeen josta voit valita wipe data ja puhelin nollaa itsensä. T: Tuomo/Hetihuolto

Elias

Moi!
En saa vanhaa htc desireä auki. Luulin muistavani lukituskuvion mutta olin väärässä. Nyt kysyy google-tunnuksia. Osaatko yhtään sanoa mitkä tunnukset vaaditaan? Tai siis, koska olen vaihtanut google-tilini salasanan muutamaan otteeseen vuosien varrella, niin mietin, onko tarvittava salasana alkuperäinen vai esimerkiksi se joka oli voimassa viimeksi puhelinta käytettäessä? Vaatiko koko toiminto ylipäätään verkkoyhteyttä? En haluaisi menettää kaikkia puhelimen tiedostoja.. mutta onko olemassa keinoja avata tätä enää?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Kyseessä on sama salasana kuin sinun gmail tilissä. Verkkoyhteys vaaditaan kun puhelin tarkastaa tiedot. Käsittääkseni tuo toimii ns. fiksusti eli tarkastaa viimeisimmän salasanan palvelimelta. T: Tuomo/Hetihuolto

päivi niemi

Mitä salasanaa galaxy j5 pyytää pin koodin jälkeen . En saa uutta puhelintani siitä eteenpäin aukeemaan . Kiitos !

  Tuomo Herlevi

  Hei, Ei pitäisi kysyä mitään salasanaa ellei sellaista ole siihen aluksi määritelty. Jotkut uudet puhelimen pyytävät lisäämään salasanan jo heti alussa, olisiko siinä kohtaa määritelty jokin, kokeile vaikka aluksi samaa koodia kuin PIN koodisi on. T: Tuomo/Hetihuolto

Virpi

Hei!
IPhone 5 kotinäppäin on rikki ja ja en pääse puhelimeeni käsiksi sillä olen laittanut suojakoodin liian monta kertaa väärin eikä se ole yhteydessä nettiinkään. Olen yrittänyt iTunesin kautta, Etsi Iphoneni kautta yms ja ei auta. Onko muuta keinoa saada puhelinta palautettua? Viimenen keino on sitten Apple-tuki mutta haluaisin vielä yrittää kotona.
Kiitos!

  Tuomo Herlevi

  Hei,

  Varmaankin pitäisi tuo kotinäppäin korjata ensin ja sitten palauttaa ohjelmisto. Tuleppa käymään tai laita viestiä tarkemmin niin katsotaan sinulle hinta ja toimitusaika koko korjaukselle. T: Tuomo/Hetihuolto

Aleksi

Moro, mulla meni tuo Honor 6 suojakoodi pois mielestä.. Yritin bootaa mut kai tein väärin.. Mitään ehdotuksii miten sen sais restartattuu

  Tuomo Herlevi

  Moi, Tehdasasetusten palautus riittää korjaustoimenpiteeksi ellei siinä ole etälukitus käytössä. Jos etälukitus on aktivoitu niin pitää tietää ne Gmail tunnukset, muuten ei pääse eteenpäin. T: Tuomo/Hetihuolto

Juulia

Hei! Ymmärsinkö oikein että, jos Sony Xperia mallista unohtanut suojakuvion, niin pitää tuoda puhelin paikan päälle? Paljonko sitten huolto/päivitys kestää, ja kuinka paljon maksaisi?

  Tuomo Herlevi

  Moi, Joo, Xperiat pitää päivittää, niitä ei saa nollattua muuten. Hinta-arvio on 60€ ja keskushuollossa menee noin 1-2 arkipäivää. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Olga

Heippa Tuomo! Minulla meni puhelin (motorola moto e) eilen lukkoon kun en suojakoodia muistanut enää sen jälkeen kun sen vaihdoin. Olen kokeillut sitä volumenäppäin alas ja virta päälle muttei siellä lue mitään wipe dataa tai resetointia. Ilman sim-korttia puhelin lähtee päälle kysymättä mitään koodeja, mutta tarvitsenhan minä tietysti simkorttiakin. Asetuksista tehdasasetuksia ei voi laittaa päälle, koska lukitus. Puhelimen koodia ei voi vaihtaa ellei muista aiempaa koodia. Voiko takuukuitin kanssa käydä huollossa korjaamassa vian, vai saako sen vielä kotikonstein auki?

  Tuomo Herlevi

  Hei Olga, ota vain kuitti mukaan ja tule käymään niin katsotaan saako sen nollattua vai vaatiiko päivitystyön. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Siiri

Hei Tuomo! Sain huawei p8 liten ja en muista salasanaani. Olen yrittänyt 325 kertaa eilisillasta lähtien. Saisiko sille tehtyä jotain.

  Tuomo Herlevi

  Moi, Huawei P8 lite pitäisi pystyä nollamaan näppäimillä. Eli paina virta+volume ylös kunnes puhelin alkaa startata. Jatka volume ylös napin painamista kunnes puhelin käynnistyy turvatilaan. Valitse sieltä wipe data ja paina virtakytkintä. Jos näillä neuvoilla ei onnistu niin aina on mahdollista laittaa meille nollattavaksi. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Ansku

Hei Tuomo!
Minulla on ihan tuliterä Samsung Galaxy J 5 puhelin. PIN -koodin lisäksi heti uutena laitoin siihen google -tilini s-postiosoitteen ja salasanan. Ymmärsin, etten pääse jatkamaan ilman näitä tietoja. Nyt kuitenkin joudun joka kerta puhelinta avatessani laittamaan sen salasanan ja on alkanut v******tuttamaan se ainainen salasanan kirjoittaminen. En ole saanut sitä poistettua vaikka kuinka olen yrittänyt asetuksista ja näytön lukituksesta. Olisko sulla tietoa miten sen salasanan saa poistettua käytöstä. Ohjekirjastakaan ei ole paljoa ollut apua.
T: Ansku

  Tuomo Herlevi

  Moikka, hmm… nyt tuli liian hyvä kysymys. Onko sinun mahdollista tulla käymään meidän liikkeessä niin voisimme katsoa tuota ihan veloituksetta. En osaa näin etänä sanoa mikä asetus siellä on käytössä. Tosin itselläni on Samsung Note 4 jossa käytössä on sormenjälkitunnistin, nyt en osaa itsekkään poistaa sitä käytöstä joten en tiedä olenko aivan oikea henkilö neuvomaan =) Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Milla

Moi!

Jos laittaa iphoneen liian monta kertaa pääsykoodin väärin niin se alkaa herjaan että yhdistä itunesiin ja sitkun koitan laittaa itunesiin niin tietokone herjaa ettei voi avata itunesia koska mun puhelin on lukittu kunse pääsykoodi on lukossa.. Eli mitenkä sais ton lukon auki sillain ettei kuvat yms häviä kun tuhka tuuleen.. ?

  Tuomo Herlevi

  Moi, Ei oikein mitenkään. Kun iPhone on saamutettuna ja kytkee sen piuhaan samalla painaen kotinäppäintä käynnistyy se palautustilaan josta pääsee päivittämään puhelimen. Tämä on ainoa keino mutta samalla puhelimen muisti tyhjenee. T: Tuomo/Hetihuolto

Heidi

Nyt on oman todella vanhan puhelimen suojakoodi unhohtunut, puhelin olisi: Nokia 6125, olisko vinkkejä suojakoodin purkamiseen?

  Tuomo Herlevi

  Hei,Vanhoissa Nokian puhelimissa ainoa keino on puheoimen päivitys. Jos kyseessä on todellakin Nokia 6250, sellainen työpuhelin niin siihen meilläkään ei enää ole päivityslaitteistoa. T: Tuomo/Hetihuolto

Ella

Moikka Tuomo! Tarvitsen nopeasti apua! Olemme myymässä vanhaa Samsung Galaxy trend-puhelintani, mutta en muista lukitusnäytön koodia. Koodi on numero koodi (PIN-koodi). Olemme kokeilleet kaikenlaisia keinoja, mm. Googlen kautta koodin poistoa ja virta, pover ja äänenvoimakkuus näppäinten samanaikaisesti painaminen. Pitäisikö puhelinta käyttää huollossa vai saadaanko koodi pois kotikonstein.

  Tuomo Herlevi

  Hei, Painamalla samanaikaisesti volume ylös, kotinäppäintä ja virtakytkintä pitäisi Samsung Galaxy Trend puhelimen käynnistyä palautustilaan. Valikosta kun valitsee wipe data osion saa puhelimen tyhjennettyä. HUOM! nämä ohjeet vaihtelevat hieman eri android versioilla joten kannattaa kokeilla eri näppäin variaatioita. Saamme toki myös päivitettyä puhelimen ohjelmiston ja siinä yhteydessä puhelin palautuu tehdasasetuksille. T: Tuomo/Hetihuolto

Noora

Hei! viikko sitten ostin käytetyn puhelimen kun iphone5 hävisi. tämä kyseinen puhelin jonka ostin on Sony xperia m3? ja kyseinen kännykän myyjä ei ollut kännykkää resetoinut. eli siis lyhyesti, edellinen suojakoodi on vielä käytössä enkä löydä omistajaa enää mistään! mikä avuksi 🙁 miten saan kännykän reseroitua tai miten saan ohjelmoitua käyttöjärjestelmän uudestaan ettei mennyt 300€ ihan hukkaan

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Sonyn puhelimet täytyy päivittää. Eli tietääkseni Sony Xperia puhelimia ei saa nollattua. Voit tuoda puhelimen meidän liikkeeseen niin arvioidaan veloituksetta saataisiinkö puhelin vielä käyttöön päivittämällä ohjelmisto. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Jaana

Hei, puhelimen Samsung Galaxy S4 mini suojakoodi on unohtunut ja tiedämme puhelimen muistissa olevan kuvia, jotka haluttaisiin talteen. Onnistuuko talteenotto tai kuvien siirtäminen mitenkään ennen nollausta ja miten se tapahtuu? Hävittääkö nollaus kuvat? Tehdäänkö S4 minin nollaus samoin kuin ylempänä kerrot S5 minin nollauksen?

  Tuomo Herlevi

  Hei, S4 mini nollaus onnistuu yllä mainituilla näppäinkomennoilla. Kuvia yms. ei ole mahdollista ottaa talteen kun laite nollataan. Suojakoodit on luotu datan suojaamiseksi ja nollatessa koko puhelimen muisti nollaantuu. T: Tuomo/Hetihuolto

Markus

Moikka,
Minulla on tälläinen ongelma tämän mun Honor 7 kanssa, että unohdin sen lukitussalasanan, kun olen käyttänyt avaamiseen vain sormenjälkitunnistinta. Mutta koska puhelin piti käynnistää uudelleen, sormenjälkitunnistin ei avaa puhelimen lukitussalasanaa. Mitä pitäisi tehdä?

  Tuomo Herlevi

  Moi, Tehdasasetusten palautus. Jos laite on etälukittu niin tehdasasetusten palautuksen jälkeen pitää vielä antaa google tilin käyttäjätunnus ja salasana. Tämä onnistuu joko tekemällä itse tai sitten tuomalla meidän liikkeeseen. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Mika

Lumia 925 ja salasana unohtunut. Mitäs tämän kanssa? Puhelin oli hyllyllä pari kuukautta ja muistampas joo salasanaa…

  Tuomo Herlevi

  Hei, Lumia puhelimille helpoin tapa on päivittää ohjelmisto windows devicde recovery toolilla. Onnistuu tarvittaessa myös meillä huollossa jos ei halua itse tehdä. Lumai 925 kuitenkin vielä kannattaa laittaa kuntoon kun on melko hyvä Lumia puhelimeksi =) T: Tuomo/Hetihuolto

Hanna-Sofia

Moi!
Ostin tuossa pari tuntia sitten Sony Xperia m5-puhelimen. Äsken yritin laittaa siihen saman koodin kuin aikaisemmassakin puhelimessani, mutta kun suljin näytön nii koodi ei toiminutkaan. Eli nyt en tiedä yhtään miten saan tämän auki. Tuohon ei tule missään vaiheessa mitään “unohdettu salasana” tms. Kerkesin tämän jo jotenkin yhdistä gmailiini, auttaako tämä mitään? Sain jonkun vahvistuksen sähköpostiin että laite on lisätty. ÄRSYTTÄÄÄÄÄ just kun sain uuden puhelimen!

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Uusissa Android puhelimissa on lukitus Gmail tiliin ja nollaamalla puhelin saadaan se pyytämään tuo Gmail tilin käyttäjätunnus ja salasana. Sony puhelimet yleensä vaativat käyttöjärjestelmän uudelleen asennuksen eli softauksen enkä usko että Xperia M5 Aqua on poikkeus. Kannattaa tulla vaikka käymään jos et kotikonstein saa nollattua tai päivitettyä puhelinta. T: Tuomo/Hetihuolto

matias

Hei. Sammutin puhelimeni (galaxy j5 ja vanhempi malli) ja kun yritin avata sitä virtanapista niin se ei toiminut. Mikä avuksi?

  Tuomo Herlevi

  Moi, ei käynnisty vikaa on mahdoton arvioida ellei puhelinta tutkita. Voit sen tuoda meillä katsottavaksi niin tarkastetaan saisiko siitä vielä toimivaa. T: Tuomo/Hetihuolto

Hillevi

Moro!
Unohdin niin sanotusta “nettipuhelimestani” pääsykoodin ulkomaanvaihdon jälkeen ja Suomessa iPhone lukittui liian monen pääsykoodin laiton takia, sisällään kaikki reissukuvat. iTunesiin yhdistäessä tulee ikkuna “Itunesia ei voitu yhdistää iPhoneen koska se on lukittu pääsykoodilla. iPhoneen on syötettävä pääsykoodi ennen kuin sitä voidaan käyttää iTunesin kanssa.” Pääsykoodia en tosiaan muista, eikä sitä ole enää edes mahdollista laittaa enää, vain hätäpuhelut sallittuja. iCloudin Etsi iPhoneni sovelluksessa on tallennettu tämä puhelin mutta se ei ole yhteydessä. Läppäriin myös liitetty kyseinen puhelin mutten ole varma onko iTunes rekistöröinyt laitetta. Onko mitään enää tehtävissä että puhelimesta saisi kuvat talteen?

  Tuomo Herlevi

  Moi, Ainoa tapa on blogissa mainittu päivitys iTunesilla palautustilassa, tällöin kaikki puhelimen sisältö katoaa. Puhelimen päivityksen jälkeen on iPhonesta mahdollista palauttaa ainakin joitain tiedostoja erillisen palautusohjelman kanssa. Ohjelman toiminnasta ja varmuudesta en osaa sanoa mitään, kannattaa lukea aihetta koskevia artikkeleita netistä, Hetihuolto ei kyseistä palvelua ainakaan vielä tarjoa. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

iida

Hei!Mulla ollut käytössä muutamia kuukausia Huawei honor holly.Nyt unohin kuviokoodini ja en tiedä gmail tiliäni…Nyt ollaan yritetty purkaa ja menee virta-ja ääni napista painamallaFactoryKit Test paikkaan.siinä voi sitten valita Full test,PCBA testin tai Item testin.esim. Ful testissä voi puhelimen calibroida.miten tässä pitäisi toimia?Mikä testi?Mitä tekee?yms.mahdollisimman laaja vastaus olisi suotavaa
Kiitos jo etu käteen

  Tuomo Herlevi

  Hei, Jos puhelinta ei saa tehdaspalautus tilaan niin voit sen toki tuoda meille tsekattavaksi. T: Tuomo/Hetihuolto

Tanja

Hei. Minulla on samsung x gover 1 ja otin käyttöön uudelleen mutta en muista näytön lukituksen kuviota ja enkä google tilin sähköpostia. Mitä minun pitää tehdä?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Xcover 1 pitää softata. Onnistunee nopeallakin aikataululla tarvittaessa. T: Tuomo/Hetihuolto

Sanni

Hei. Meillä meni lukkoon Microsoft Lumia 640, onko jotain tapaa saada auki vai pitääkö viedä huoltoon? Salasana siis unohtunut.

  Tuomo Herlevi

  Moi, Microsoftin sivuilta saa ladattua ohjelman windows device recovery tool, tällä ohjelmalla saat asennettua ohjelmiston uudelleen. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

jesse

Moi, miten saan asetuksista laitettua huawein puhelimen näyttölukon kysymisen pois? Löydän vain kohtia joissa saa näyttölukon tyyliä vaihdettua, mutta mistä sen saa kokonaan pois?

Jarno

Hei Tuomo,
Sony Xperia M2 näyttö lukittuna, eikä oikea koodi tiedossa. Luinkin jo tästä ketjusta että Xperiat vaatii silloin päivityksen, mutta se ei taida kuulua takuuseen? Mitä uudelleenpäivittäminen maksaa ja miten sen kanssa pitää toimia? Puhelimessa on takuu vielä voimassa muuten. Kiitos.

  Tuomo Herlevi

  Hei, Jos olet laittanut puhelimeesi suojakoodin joka on unohtunut niin kyseessä ei ole takuuvika. Päivitystyöt maksavat meillä 60€ ja hinta sisältää myös tarvittaessa postituksen mikäli et pääse puhelinta suoraan meille tuomaan. Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun asiakaspalvelu(at)hetihuolto.fi niin sovitaan tarkemmin huoltoon toimittamisesta. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Seppo

Hei Tuomo,

Tyttöystävän Lumia 720 sai hieman kosteutta, josta se toipui, mutta puhelin meni lukkoon ja näyttöön tuli teksti “maanatai 7. tammikuuta yritä uudelle, kun on kulunut 19214854 minuuttia”. Akun irroittaminen ei auta. Onko puhelimen sisältämät valokuvat yms. menetetty vai onko ne pelastettavissa jotenkin? Kiitoksia!

  Tuomo Herlevi

  Hei, Eli puhelimen kellonaika ja päivämäärä on väärin ja salasana annettu monta kertaa väärin. Jos haluat puhelimen heti käyttöön olisi se päivitettävä jolloin kaikki tiedot häviää. Toinen vaihtoehto on odottaa kaksi miljoonaa minuuttia, en osaa valitettavasti sanoa olisiko päivämäärä jotenkin päivitettävissä. Muutamia vastaavia on tullut huollossakin vastaan ja niissä en ole saanut päivämäärää korjattua millään poppaskonstilla. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Mari

Hei! Minulla on Samsung 720 ja olen unohtanut puhelimen oman lukituksen salasanan. Tuolla yllä jo vastasit, että puhelimen voi avata googletilin kautta. Nyt en vaan löydä Google tilistäni sellaista kohtaa jossa tuollaisen määritelmän voisin tehdä. t. Mari

  Tuomo Herlevi

  Hei, Palautuksen voi tehdä näppäinyhdistelmällä kotinäppäin, volume ylös ja virtakytkin. Kun samsung logo tulee näkyviin niin irroita virtakytkimestä. Valitse wipe data/factory reset. Jos näillä ohjeilla ei aukea niin tuo meille, softataan koko puhelin uusiksi. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Mari

Hei! Edelliseen kysymykseen jatkoa… Löysin googletilistä kohdan jossa näkyy edelliset puhelimeni. Nyt on kuitenkin niin, että tällä uudella puhelimella en ole vielä nettiä ehtinyt käyttää. Sitä ei siis listassa ole. Onko mitään keinoa jolla tuon suojausnumeron saisin puretuksi? t. Mari

  Tuomo Herlevi

  Moi, Juu, eli et ole asentanut sitä puhelinta vielä Google tiliisi. Tee palautus edellä mainituilla ohjeilla tai tuo meille softattavaksi. T: Tuomo

petra

Heippa! Pikkuveljelläni on Honor 7 puhelin, josta hän on unohtanut salasanansa. DNA liikkeessä meitä neuvottiin tekemään samoin kuin sinä neuvoit, mutta kuinkahan monta kertaa se salasana pitää kirjoittaa väärin? Puhelin on siis sammunut, eikä hän pääse sitä käyttämään, kun ei muista salasanaansa.

  Tuomo Herlevi

  Moi, Honor 7 puhelimessa saattaa olla Googletili lukitus, tällöin ei saa nollaamalla toimimaan mutta seuraavilla ohjeilla saat nollattua puhelimen. Sammuta puhelin. Puhelin sammutettuna paina volume ylös ja virtakytkintä yhtäaikaa, kun logo tulee näkymiin päästä virtakytkimestä mutta jatka volumen painamista. Kun valikko tulee näkyviin valitse wipe data. Kun puhelin on tyhjentynyt pyytää se google tunnuksia mikäli google tilin lukitus on käytössä. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Julia

Hei! Mulla on OnePlus 3 ja olen unohtanut kuvion, sormenjälki tunnisti on, mutta olen käynnistänyt sen uudelleen ja vaatii että laitan kuvion, ei pyydä google tiliä. En tiedä mitä tehdä. Kiitos etukäteen!

  Tuomo Herlevi

  Hei, Oneplus 3 mallissa kun painaa (puhelin sammutettuna) volume alas ja virtakytkintä yhtäaikaa niin puhelin käynnistyy recovery modeen josta voi valita wipe data. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Maria

Hei,
Ikivanha nokia 300 kysyy suojakoodia, jota entiset käyttäjät ei muista. Saako tämän ohitettua, ja jos, niin miten?

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Tuo Nokia malli pitäisi päivittää kokonaan ja valitettavasti meillä ei enään ole mahdollista sitä tehdä. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Jaakko

Moro. Minulla on Honor 7 ja siitä meni näyttö rikki niin, ettei siitä saa mitään tolkkua enää eikä kosketus pelaa. Nyt pitäisi saada kuvat talteen? Puhelimen kun liittää usbilla koneeseen, koneesta kuuluu ääni, eli kai jotenkin rekisteröi laitteen mutta mistään en pääse käsiksi puhelimen tiedostoihin? Vaatiiko jonkun hyväksynnän puhelimen näytöltä? Onko jotain kautta mahdollista kaivella puhelimesta kuvat talteen?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Jos puhelimessa on käytössä salasana pitää se antaa ennen kuin tietoihin pääsee käsiksi. Ainoa tapa on vaihtaa siihen toimiva näyttö ja sitten ottaa tiedot talteen. Meillä tuo Honor 7 näytön vaihto maksaa 189€ ja smalla vaihtuu näyttö sekä lasi. Tuleehan se hieman halvemmaksi kuin vastaava uusi puhelin ja samalla saat kuvatkin talteen. T: Tuomo/Hetihuolto

ile

Hei, ostin joltain häiskältä samsung S7 kun halvalla kaupitteli, sain ostotodistuksen mukaan.
Silmieni edessä teki tehdaspalautukset ja lähdin kotia missä sim kortti.. nyt puhelin kysyy kuitenkin “Tämän laitteen tehdasasetukset on palautettu. Jatka kirjautumalla tähän laitteeseen AIEMMIN synkronoituun Google-tiliin”
Mistäs mä sen tilin tietäisin? Ei sitä lue noissa ostokuiteissa enkä saa myyjätahoa mitenkään kiinni. Menikö mulla just 5hunttia rahaa hukkaan?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Puhelin on etälukittu siihen edelliseen tiliin. Ainoa keino on saada edellinen omistaja kiinni. Toinen vaihtoehto on ottaa yhteyttä Samsungin asiakastukeen, silloin täytyy tosin olla ostokuitti. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Piia

Hei
Kuopukseni sai isoveljen vanhan iPhone 4S kun hän osti itselleen iPhone 6S.
4S jostain syystä ei lähtenytkään toimimaan ja käytimme sen huolossa ja akun vaihdossa. Siinä on edelleen esikoisen iCloud tili, mutta emme saaneet sitä poistettua ja näyttö ehti mennä lukkoon asiaa tutkiessa tietokoneelta.
Esikoisen koodilla puhelin ilmeisesti aukeasi, mutta uusi koodi vaatii 6 numeroa ja vanhaan puhelimeen on mahdollista laittaa vaan 4 numeroa.
Tietokoneella yritimme poistaa laitteen iCloud tililtä ja mielestämme se onnistuikin, mutta vanha puhelin meni jälleen lukkoon tunniksi. Tietokoneella katsoessa puhlinta ei enää laitteissa näy, mutta vaatii edelleen esikoisen koodin. Mikä neuvoksi?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Mene icloud.com osoitteeseen ja tarkista lukituksen tila kirjautumalla esikoisen iCloud tunnuksilla. Kun icloud lukitus on poistettu tililtä onnistuu vaikka puhelimen päivittäminen tyhjäksi tässä blogitekstissä kerrotuilla ohjeilla. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Matti

Moikka. Mulla on tässä Nokia lumia 820 jonka salasanaa en muista. Tarvitsisin puhelimesta tärkeitä tietojani. Jos voit auttaa niin laita sähköpostia os *******@gmail.com. kiitos

  Tuomo Herlevi

  Hei, Laitoin sinulle sähköpostia kuten pyysit. Sähköpostiosoitteesi poistin viestistä. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Kari

Moi!
Ongelmana Nokian 6267 suojakoodi, jonka olen vaihtanut oletetusta 12345 vuosia sitten ja unohtanut sen. Puhelin on Dna-kytky, johon olen saanut purkukoodin, mutta se ei onnistu, kun puhelin kysyy suojakoodia ensin ja ilmeisesti sen jälkeen voisi syöttää tuon operaattorin purkukoodin.
Mikä neuvoksi?

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Valitettavasti to malli pitäisi päivittää kokonaan ja meillä se ei ole enää mahdollista. T: Tuomo/Hetihuolto

nannaa

minulla on iphone jonka näyttö ja takalasi on ihan sipaleina ja se ei toimi tämä puhelin on ip 4 s paljonkohan mahtaa maksaa sen huolto?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Täältä löytyy Aplehinnasto: http://www.hetihuolto.fi/apple/ Sivun alareunasta saat myös tehtyä kustannusarviokyselyn. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

rania

hei mulla on nokia 635 ja oon unohtanut mun lukitus koodin niin mitä minun pitäisi tehdä että saan sen pois

  Tuomo Herlevi

  Hei, Tällaisen ohjeen löysin netistä, HUOM! kaikki tallennettu data puhelimesta häviää samalla:
  Varmista, että laturi on irrotettu.
  1. Katkaise puhelimesta virta.
  2. Pidä äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä painettuna ja kytke laturi. Jos toiminto onnistuu, näyttöön tulee huutomerkki (!).

  (Poistu pitämällä äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä ja virtakytkintä painettuna 10 sekunnin ajan).

  Vaihe 2
  Paina sitten näppäimiä seuraavassa järjestyksessä:
  1. Äänenvoimakkuuden suurennusnäppäin
  2. Äänenvoimakkuuden pienennysnäppäin
  3. Virtakytkin
  4. Äänenvoimakkuuden pienennysnäppäin

  Vaihe 3
  Puhelin palaa alkutilaan ja käynnistyy automaattisesti.
  Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

rania

minulla on nokia 635 oon asentanut puhelimeen lukitus näytön mutta koitin tuota juttua mutta ei ole toiminut onko muita ideoita koska koitin tota juttua 4 kertaa ja ei oo toiminut

  Tuomo Herlevi

  Moi, Jos kotikonstein ei onnistu niin se on mahdollista aina tuoda meille päivitettäväksi. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

rania

ja se sannoo että anna
salasana

Emilia

Olen unohtanut puhelimen näyttölukitus koodin joka on kuvio. Muuten saisin googletilin kautta vaihdettua koodin, mutta varapinkoodin takia se ei onnistu kun tulee vaihtoehdoiksi vain, koodin mentyä monta kertaa väärin, “hätäpuhelu” ja “varapinkoodi”. Puhelimen kuitenkin auki saan sormennäyttötunnistuksen avulla. Puhelin samsung galaxy s6 edge. Miten saisi ton koodin vaihdettua ilman entistä koodia? Jotenkin muuten kuin tehdaspalautuksen kautta.

  Tuomo Herlevi

  Hei, En kyllä äkkiseltään keksi muuta ratkaisua kuin mainitsemasi tehdasasetusten palautukset. Tuo sormenjälkitunnistuksen varasalasana annetaan siinä vaiheessa kun sormenjäki aktivoidaan ja et ole ensimmäinen kenellä se on unohtunut. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Julia

Hei, puhelimeni iPhone 4S sanoo “Puhelin lukittu” tai vastaavaa.En muista koodia. Olen ladannut iTunesin ja kokeillut avata iPhonea mutta tietokoneen ruutuun tulee että puhelinta ei voida avata ennenkuin siihen on laitettu koodi? En muista koodia? mitä teen?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Lue tuo blogiteksti, siinä neuvotaan tuo päivitys kun suojakoodi on unohtunut.Puhelin pitää laittaa palautustilaan. T: Tuomo/Hetihuolto

Jouni Poutanen

Hei!
Löysin Nokia Lumian elektroniikkajätteen seasta. Saako puhelinta toimimaan, kun salasanalukitus päällä?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Tällaisen ohjeen löysin Lumia puhelimen nollaamiseksi.

  Sammuta puhelimen virta.
  Käynnistä puhelin uudelleen painamalla äänenvoimakkuuden pienennyspainiketta ja virtapainiketta, kunnes näkyviin tulee huutomerkki. Huutomerkki ilmestyy 5-15 s kuluessa.

  Palauta sitten puhelimen oletusasetukset painamalla seuraavia painikkeita tässä järjestyksessä: äänenvoimakkuuden lisäyspainike, äänenvoimakkuuden pienennyspainike, virtanäppäin ja äänenvoimakkuuden pienennyspainike. (Huom! jos et huutomerkin ilmestyttyä tee mitään 5-10 s aikana, puhelin käynnistyy normaalisti eikä palaudu oletusasetuksille)
  Puhelimen pitäisi nyt palautua oletusasetuksiin ja käynnistyä itsestään uudelleen.

  Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Matti Korhonen

If your device’s screen is locked, disconnect its USB cable, unlock your screen, and then reconnect the USB cable.

Puhelin ( Huawei honor 7 ) toimii käsittääkseni täysin, mutta ei anna asentaa tiedostojen siirto-ohjelmaa ( imac). Siirtäisin kuvat tietokoneelle.
Miten ?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Jos puhelimen näytössä on lukituskuvio niin pitää se ensin avata piirtämällä kuvio. Sitten ainakin windows tunnistaa massamuistin automaattisesti ja voi siirtää tiedostot resurssien hallinnan kautta. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Henri

Hei,

poika suojasi näytön Samsung Galaxy A7:sta ja unohti salasanan. 100 kertaa koittanut väärällä, mutta ei kysy muuta kuin salasanaa. Saako avattua kotikonstein vai pitääkö tuoda huoltoon?

  Tuomo Herlevi

  Hei,

  Alle tein Samsung Galaxy A7 A700 puhelinmallin nollausohjeet:

  1. Sammuta puhelin
  2. Paina pidä pohjassa volume ylös, koti ja virtakytkintä.
  3. Kun Android recovery valikko ilmestyy niin vapauta kaikki napit.
  4. vieritä palkkia äänenvoimakkuusnapeilla kunnes se on kohdassa wipe data/factory reset ja paina virtakytkintä.
  5. Valitse samalla tavalla Yes ja kun valikko tulee uudelleen näkyyviin niin valitse reboot system now.
  HUOM! Kaikki puhelimeen tallennettu data katoaa.

  Jos sinulle jäi vielä kysyttävää niin vastaan mielelläni.
  T: Tuomo/Hetihuolto

Henri

Tosi paljon kiitoksia Tuomo,

T.Henri

Pinja

Moikka. Laitoin mun Huawei p8 liteen näytönsuojakoodin ja nyt en saa sitä enää vaihdettua enää pelkkään liutukseen. Siinä lukee vain: “Ei käytössä(jär.valv/salauskäyt./ tunnuks. hall.)” Tää on tosi ikävä ongelma mulle kun en tykkää mitään koodeja laittaa niin oliskohan tähän jotain vaihtoehtoa muuta kun palauttaa tehdas asetukset?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Kyllä se pitäisi saada pois käytöstä mutta mutta, ainakin omassa Samsung Notessa jouduin palauttamaan tehdasasetukset että sain sormenjälkitunnistuksen pois. Valitettavasti en keksi muuta ratkaisua. Tietysti jos joku osaa neuvoa niin saa kommentoida. T: Tuomo/Hetihuolto

Eetu

Itselläni on Lenovo puhelin ja olen unohtanut sen suojakoodin. Vaikka olen laittanut kodin 85 kertaa väärin, se ilmoittaa vain aina 5 väärin kerran jälkeen 30 sekunnin odotusajan ja taas saa arvata. Joudunko menemään liikkeesen avaamaan puhelimen suojakoodin?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Valitettavasti meillä ei ole Lenovon päivittämiseen tarvittavia työkaluja mutta tällaisen ohjeen löysin netistä, oheisessa Youtube videossa nollataan Lenovon tabletti. https://www.youtube.com/watch?v=z43Qj5YUzX8

  Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Tero

Moi
Kaverin äidille lupasin antaa simpukkaluurin mallia Samsung GT-E1190 eli ihan perusluuri. Lähes käyttämätön kun on niin siitä voi olla vanhalle ihmiselle ihan toimiva peli.
Mutta… joku suojakoodi siihen on (varmaan poikani) josain välissä laitettu ja ei siis saa avattua. Puhelin ei ole itsessään minkään arvoinen eli huoltoon en sitä laita. Onko tuohon palikkaan mitään kikka kakkosta että saa resettiä heitettyä?

  Tuomo Herlevi

  Moi Tero, Käsittääkseni tämä puhelin on Samsungin omalla softalla ja se pitäisi päivittää tyhjäksi. Valitettavasti mitään pikakonstia en tiedä. Jos joku muu tietää niin saa vastata ja neuvoa, kiinnostaa minuakin jos on mahdollista tehdä. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Johannes

Moro! Puhelin samsung galaxy s5 neo. Mitä tehdä kun olen unohtanut suojakoodin ja painan tuota virtanäppäintä,kotinäppäintä ja volume näppäintä ja sieltä painan tuota reboot system now mutta ei silti nollaannu vaan suojakoodi on tässä silti?

  Tuomo Herlevi

  Moikka Johannes. S5 neo ja muissa Samsungeissa joissa on käytössä Android valitaan ensimmäisessä kohdassa Wipe data / Factory reset. Vasta toisen käynnistyksen kohdalla valitaan reboot system now. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Saimi

Morjens Osaisiko kertoa miten saisin huawei tabletista näytön salasanan pois kun en todellakaan osaa poistaa sitä tarkoitan kun laitan tablen päälle ja liutan näytön auki niin siihen tulee vaan numero näppäin mitä en saa pois elikkä en saa siis puhelinta auki.

  Tuomo Herlevi

  Hei, Riippuu mallista miten se onnistuu. Jos sinun on mahdollista tulla käymään esimerkiksi meidän liikkeessä niin katsotaan yhdessä miten tuo onnistuisi. T: Tuomo/Hetihuolto

Sari

Hei! Pojan vanhaa Samsung Trendiä yritän avata. Sim-kortin pin-koodin poika muistaa, mutta ei pääsykoodia puhelimeen. Vaikka mitä yritetty.. Mitään g-Mail-juttuja ei ole tähän luuriin kytketty.. Osaisitko neuvoa miten tällaisen vanhan kännykän saisi nollattua? Kiitos vastauksesta jo etukäteen. 🙂

  Tuomo Herlevi

  Moikka,
  Kokeiles Samsung Trend puhelimen nollausta näillä ohjeilla:
  1. Sammuta puhelin
  2. Paina pidä pohjassa volume ylös, koti ja virtakytkintä.
  3. Kun Android recovery valikko ilmestyy niin vapauta kaikki napit.
  4. vieritä palkkia äänenvoimakkuusnapeilla kunnes se on kohdassa wipe data/factory reset ja paina virtakytkintä.
  5. Valitse samalla tavalla Yes ja kun valikko tulee uudelleen näkyyviin niin valitse reboot system now.
  HUOM! Kaikki puhelimeen tallennettu data katoaa.Jos sinulle jäi vielä kysyttävää niin vastaan mielelläni.
  T: Tuomo/Hetihuolto

Inka

Hei! Olen unohtanut vanhan nokia n8-mallisen puhelimeni suojakoodin. Olisi tärkeää saada sieltä kuvat pois. Mikä avuksi?

  Tuomo Herlevi

  Hei,
  Nokia N-sarjan puhelimet on päivitettävä, eli laite on uudelleen ohjelmoitava.
  Ainoa tapa on lähettää tai tuoda puhelin huoltoon.
  T: Tuomo/Hetihuolto

arttu

Hei.
Miten saan J5 2016 puhelimeni auki kun en muista suojaakoodia

  Tuomo Herlevi

  Hei, Samsungit saa virtakykin, volumekytkin ja kotinäppäin yhdistelmällä nollattua. Kysymyksissä on ohjeet kyseiseen nollauksiin muutamaan kertaan. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

tia...

Mulla on honor 7 eikä tule tota juttua että unohtunut salasana. En pysty nollaamaan puhelinta ku en muista salasanaa tai vaihtamaan sitä. Miten pystyn vaihtamaan sen?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Honor 7 puhelimen saa nollattua suraavilla ohjeilla: Saamuta puhelin. Paina yhtäaikaa virtakytkintä ja volume ylös kytkintä kunnes Huawei logo tulee näkyviin. Päästä virtakytkimestä mutta jatka volume ylös napin painamista pohjassa kunnes Huawei käynnistyy recovery menuun. Valitse wipe data / Factory reset liikkumalla volume kytkimellä ylös alas ja vahvista painamalla kerran virtakytkintä. Kun puhelin palaa recovery menuun valitse reboot system now. Nyt Huawei Honor 7 pitäisi käynnistyä uudelleen tyhjentyneenä. HUOM! kaikki puhelimeen tallennettu data häviää. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Vili Paavilainen

Hei! Minulla on Samsung Galaxy J5 2016 versio ja unohdin salasanan joka on kuvio niin miten saan sen pois siitä

  Tuomo Herlevi

  Hei, Kaikissa Samsung malleissa, myös Galaxy J5 2016 edition J500F mallissa tuo onnistuu näppäimiä painamalla. Laitan tähänlinikin Youtubeen jossa se on näytetty: https://www.youtube.com/watch?v=FffYKkq-ofQ Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Liisa

Minulla iPhone 6s en muista sitä lukitusnäytön koodia. Olen kokeillut ne iTunes ohjeet kolmella eri koneella eikä tapahdu mitään

  Tuomo Herlevi

  Moi, Jos päivitys tuolla ohjeella ei onnistu niin voimme sen päivittää huollossakin. Mikäli laite on icloud lukittu ei päivitys auta koska tieto on Applen serverillä, tällöin ainoastaan Apple caren kautta on sen purkaminen mahdollista. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Otso

Moi,mulla on samsung galaxy s3 ja olen tietenkin unohtanut se salasanan joten haluasin vaihtaa sen mutta en haluaisi että kaikki tiedostot tai muisti häviää.Kiitos jo etukäteen avusta

  Tuomo Herlevi

  Hei, Puhelimen salasanan tarkoitus on suojata tietoja joten ainoa tapa on puhelimen nollaus ja tällöin kaikki tiedot häviää puhelimesta. Ainoa tapa säilyttää tiedot on salasanan muistaminen. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

jesperi

moi tuomo mulla toi j1 samsung ja unohdin salasanan ja olit ööm jollekkin sanonut että voi nollata puhelimen jollain näppäimillä mut en oikeen ymmärtänyt nii kertoisitko vielä
kiitos jo etukäteen

  Tuomo Herlevi

  Hei, kokeile tällä aiemmin linkitetyllä ohjeella:
  1. Sammuta puhelin
  2. Paina pidä pohjassa volume ylös, koti ja virtakytkintä.
  3. Kun Android recovery valikko ilmestyy niin vapauta kaikki napit.
  4. vieritä palkkia äänenvoimakkuusnapeilla kunnes se on kohdassa wipe data/factory reset ja paina virtakytkintä.
  5. Valitse samalla tavalla Yes ja kun valikko tulee uudelleen näkyyviin niin valitse reboot system now.
  HUOM! Kaikki puhelimeen tallennettu data katoaa.Tämän paremmin en valitettavasti osaa neuvoa.
  Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Hanna

Miten toimitaan; Sony XperiaX olen asettanut sormenjälkitunnistuksen ja silti laite ohittaa sen nyt pyytämällä salasanaa jota en sitten muista. Ja google tili lähettää uuden salasanan puhelimeen ??? joka on mykkä…kohta menee hermo. laitteessa teksiti sinulla on niin ja niin monta yritystä ennenkuin palautuu tehdasasetukset..eli nollaako se kaiken ja mitä pitää tehdä jos nuo 30 kertaa on kokeiltu ???
t.H

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Sony puhelimiin, myöskään Sony Xperia X malliin minulla ei valitettavasti ole pikakeinoa nollaamiseen. Ainoa tapa on tuoda puhelin meille ja nolaamme sen ohjelmoimalla puhelimen uudelleen. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Trendvanha

Hei tuomo!!! Minun vanha samsung galaxy trendi puhelimessani on numerokoodi ja kuinka ollakaan olen unohtanut sen. Olisitko kiltti ja kertoisit kuinka saan sen auki

  Tuomo Herlevi

  Hei, Samsungit, myös Samsung Galaxy trend ja trend+ (GT-S7560 ja GT-S7580) tämän ohjeen pitäisi toimia:
  1. Sammuta puhelin
  2. Paina pidä pohjassa volume ylös, koti ja virtakytkintä.
  3. Kun Android recovery valikko ilmestyy niin vapauta kaikki napit.
  4. vieritä palkkia äänenvoimakkuusnapeilla kunnes se on kohdassa wipe data/factory reset ja paina virtakytkintä.
  5. Valitse samalla tavalla Yes ja kun valikko tulee uudelleen näkyyviin niin valitse reboot system now.
  HUOM! Kaikki puhelimeen tallennettu data katoaa. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Omainen

Doro Liberto 810 käyttäjä on onnistunut laittamaan jotain kautta siihen suojakoodikyselyn päälle ja koodina on hänen nimensä. Kuitenkaan suojakoodikyselyssä ei tule kuin numeronäppäimistö esiin (sama kuin pin-koodikyselyssä). Ei saada puhelinta siis auki… Help!

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Doro puhelimen suojakoodin nollaamiseksi en valitettavasti tiedä mitään kikkaa. Jos joku muu tietää voi vapaasti vastata viestiin ja neuvoa, samalla itsekkin opin. Käsittääkseni ainoa tapa on puhelimen uudelleen ohjelmointi ja Doro puhelimiin meillä ei ole päivitystyökaluja. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Aulikki

Hei. Mulla on samsungin puhelin. Laitoin siihen kuviokoodin minkä muistan mutta yllätys lapset laittoivat sen niin monta kertaa väärin että se lukittautui. Nyt se pyytää google tilin käyttäjätunnusta ja salasanaa, mutta en muista niitä. Yritin käyttäjätunnuksen palautusta netissä olevan ohjeen mukaan mutta se ei löydä kuin yhden tilin mikä on nykyisessä puhelimessani. Onko muuta vaihtoehtoa kuin tehdasasetusten palautus? Voiko sen itse tehdä ja miten? Muutama kuva on puhelimessa, minkä haluaisin pelastaa siksi yrittänyt muita keinoja. Onko kuvia mahdollista pelastaa? Help

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Ainoa tapa on tehdasasetusten palauttaminen ja kuvien pelastaminen ei ole mahdollista, paitsi jos kuvat ovat tallennettuna muistikortille. Viestiketjussa on neuvottu Samsung nollaaminen näppäinyhdistelmällä. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Omainen

Löytyi ohjeet Doron formatoimiseksi: https://www.youtube.com/watch?v=U55YRHKrozE

Kun peräkanaa paineli nuo aloituksen näppäinyhdistelmät, niin että puhelin jokaisen yhdistelmän jälkeen värähti ja sitten seuraava yhdistelmä, lopuksi aukesi valikko, josta jotain kautta löytyi formatointi-kohta (ei ollut tuon ohjeen mukaisesti, mutta jostain se lopulta löytyi). Nyt saatiin siis puhelin auki 🙂

  Tuomo Herlevi

  Hei, Hyvä tietää. Kiitos että laitoit vastauksen niin muutkin hyötyy tästä tiedosta. T: Tuomo/Hetihuolto

Vilppola Tuija

Sain samsung galaxy s4:stä pois menemällä Asetukset > Lisää > Laitteen järjestelmävalvojat > ruksi pois järjestlmävalvojan kohdalta jos ei mitään ja pyyhkäisy on harmaana

Sampo

Moikka
Minulla on puhelimena samsung galaxy xxover3.unohdin suojauskuvion ja tein tehdas asetukset.sitten puhelin kysyy gmail tiliäni ja salasanaa jota en muista.mitä minun pitäisi tehdä?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Eli puhelimessa on käytössä Google lukitus. Sinun täytyy ottaa yhteys Google tukeen tai Samsungin asiakastukeen, valitettavasti en pysty etälukitusta purkamaan. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Henna

Hei,

Huawei P9-puhelimessani on sormenjälitunnistus, mutta uudelleenkäynnistyksessä tarvitaan salasana. Naputtelin salasanan tänä aamuna, mutta yhä uudelleen tulee näyttöön tieto, että salasana on väärä. Olen täysin varma, että se on oikein! Olen tehnyt tämän usein ennenkin, enkä ole vaihtaut salasanaa tässä välillä… Mitähän ihmettä puhelimen älyssä on tapahtunut?

  Tuomo Herlevi

  Moi, Jos olet vahingossa painanut kohtaan vaihda salasana niin silloin on voinut tulla hieman eri salasana käyttöön. Paha sanoa missä kohtaa tuo olisi voinut vaihtua. Ainoa tapa mikä minulla tulee mieleen on tehdasasetusten palauttaminen, silloin pitää kuitenkin muistaa puhelimeen ensimmäisellä kerralla laitettu gmail tili ja sen salasana. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

eveliina

mitä teen kun en muista ip 6plus pääsykoodiani enkä pääse puhelimeni sisälle?

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Tässä blogipostauksessa on neuvottu iPhone puhelimien päivitys. Eli päivitä se blogin ohjeen mukaan iTunes ohjelmistolla. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Eetu

Hei, minulla on huawei honor7lite ja on käytössä sormenjälki tunnistin mutta kun käynnistin puhelimen uudelleen en muistanut enään salasanaa, mitä pitäisi tehdä?

Suvi

Hei,vanha puhelin hajosi ja sain lainaan kaverilta Huawei ascend g620s ja kun ei ole käytetty pitkään aikaan ja ongelmana on ettei salasanaa muisteta. Kun painaa ääni ja virtanäppäimet pohjaan niin näyttöön tulee check sd update pkg is exist…make sure usb cable has been inserted!usb update starting… ei lähde minnekkään enkä tiedä mitä tehdä:(

  Tuomo Herlevi

  Hei, Huawei malleissa pitäisi nollaaminen onnistua ihan näppäimillä. Tässä linkissä hyvä ohje tuon Huawei puhelimennollaamiseen: https://www.youtube.com/watch?v=-9Bh-vvjEPU Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

eetu

Hei, minä palautin tehdasasetukset mutta miksiköhän se kysyy kokoajan uudestaan sähköpostia ja sen salasanaa liittyen siis google tiliin?

  Tuomo Herlevi

  Huomenta, Puhelimessa on silloin googlen lukitus käytössä. Suositteleisin ottamaan yhteyttä googlentukeen, valitettavasti tuota ei pysty purkamaan kuin tilin kautta ja sinne minulla ei ole pääsyä. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

eetu

tämäpä muuttui monimutkaiseksi, koska en muista tilini salasanaa joten laitoin sähköpostini tänne: g.co/recover ja se ehdotti että lähettää varmistuskoodin minun numeroon mutta kun se ongelma on just siinnä kun en pääse puhelimeeni sisälle katsomaan sitä koodia. Että pitäskö sim kortti laitta vanhaan puhelimeen että saan sen koodin.

eetu

hei vielä, että puhelin on ostettu dna:alta että pystyvätkö siellä huollossa tyhjentää puhelimen kokonaan?

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Uskoisin että onnistuu sitä kautta. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Osku

Minulla on honor 6 puhelin ja ajattelin laittaa näytönlukituksen pois köytöstä mutta vaihtoehtoei mitään om harmaa eli ei voi köyttää sitä vaihtoehtoa. Miten siis sainsin näyttölukon pois?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Todella vaikea sanoa näin tekstarin muodossa mutta kannattaa katsoa esim. käyttöohjeesta miten se onnistuu. Jos mikään ei auta niin tule käymään, katsotaan sitten yhdessä. Tervesin, Tuomo/Hetihuolto

Melissa

Moikka! Siskollani on samsung galaxy J5 puhelin ja hänellä on siinä kuviolukitus. Mutta se kuvio on unohtunut eikä saada puhelinta auki paitsi varakoodin kautta mutta sitä ei voi tehdä jatkuvasti väärin ja odottaa 1h. Ei edes kysy google tiliä ohjelmistopäivityksen jälkeen kun on muuttunut. Siskoni ei saa muutettua koodia koska ei muista sitä ja nyt ei voi sammuttaa puhelinta koska sit ei enää päästä sisälle. Mistä sen kuvio koodin sais vaihettua toiseen ilman että sitä vanhaa tarvis muistaa tai puhelimen sais nollattua tässä puhelimessa?

  Tuomo Herlevi

  Huomenta, Jos vanhaa koodia ei muista niin nollaaminen on ainoa vaihtoehto. Kannattaa etsiä esimerkiksi youtubesta hakemalla j500 hard reset (vanhempi Samsung Galaxy J5 malli) tai J510 hard reset (uudempi Galaxy J5 2016 malli) Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Rosa

Hei, unohdin kännykkäni suojakoodin. Miten pääsisin taas käyttämään puhelintani? Puhelimen malli on samsung galaxy ace 4 (sm-g357, en tiedä miten jatkuu.)

  Tuomo Herlevi

  Hei, Samsungit, Myös Galaxy Ace 4 SM-G375 saa nollattua näppäimillä. Olen tässä viestiketjussa muutamaan kertaan ohjeet laittanut. Tässä vielä kertaalleen:
  1. Sammuta puhelin
  2. Paina pidä pohjassa volume ylös, koti ja virtakytkintä.
  3. Kun Android recovery valikko ilmestyy niin vapauta kaikki napit.
  4. vieritä palkkia äänenvoimakkuusnapeilla kunnes se on kohdassa wipe data/factory reset ja paina virtakytkintä.
  5. Valitse samalla tavalla Yes ja kun valikko tulee uudelleen näkyyviin niin valitse reboot system now.
  HUOM! Kaikki puhelimeen tallennettu data katoaa. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Iisa

Moi! Mulla on(ei enää käytössä) huawei ascend g620s. Salasana päässyt unohtumaan. Olen kokeillut kaikki vaihtoehdot, mutta ei aukea. Miten sais auki?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Nopealla etsinnällä löysin Youtubesta videon Huawei Ascend G620s puhelimen unohtuneen salasanan nollausohjeen. Tässä linkki: https://www.youtube.com/watch?v=nJSlbPrBu8Q Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Heidi

Hei, minulla on Honor 7. Eilen alkoi yhtääkkiä kyselemään lukituksen poisto salasanaa, entiedä mikä se on kaikkia on koiteltu. Palautin puhelimeen tehdasasetukset, nyt se kyselee googlen, (gmailin) s-postia ja salasanaa, laitan ne mutta hylkää enkä pääse siitä pidemmälle!? Mitä teen? Osoite ja salasana ovat kyllä oikeat :/

  Tuomo Herlevi

  Hei, Kokeile sellaisia tunnuksia jotka olet puhelimeen laittanut.Jos olet myöhemmin muuttanut sähköpostisi salasanan niin puhelin muistaa kuitenkin ne vanhat salasanat. Jos mikään ei auta niin ainoa tapa on ottaa yhteyttä Huawein tuleen, meillä ei ole mahdollisuuksia purkaa Huawei puhelimen etälukitusta. Etälukitus eli google lukitus ei olekoneella vaan googlen palvelimella ja sieltä puhelinlukittuu aina uudelleen. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Nellaww

Minulla on ASUS fonebad 7 ja se ei pyydä google tunnuksia joten onko jotain muuta ideaa?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Asus Fonbepad 7 ei ole tuttu laita mutta päivittämällä tai resetoimalla tyhjäksi pitäisi suojakoodin nollaaminen olla mahdollista. Pystytkö tulemaan meidän liikkeessä käymään? helpointa olisi jos pääsisi kokeilemaan miten tuo resetoiminenolisi mahdollista. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

jenna

Iphone 5s jonka suojakoodia en muista. pitääkö minun ladata iTunes koneelleni. Maksaako se? Eikös siellä ole musiikkia ja elokuvia eli tuskin ilmainen on. Ja jos lataan sen voinko sen poistaa nollauksen jälkeen. Applen laitteissa nollaus kuullostaa jotenkin hankalalta

  Tuomo Herlevi

  Hei, iTunes on ilmaiseksi ladattavissa Applen sivuilta. Ohjelman voi halutessaan poistaa päivityksen jälkeen koneelta. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Maukka

Lipaston pohjalta löytyi ikivanha Benefon iO. Kokeilin toimintaa, mutta ilmoittaa itsensä lukituksi. Arvoahan puhelimella ei enää ole, joten sikäli ei kauheasti kannataisi panostaa, mutta olisihan tuo kiva saada vielä auki. Onkohan mitään tehtävissä?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Nyt täytyy sanoa että Benefon puhelimien päivitys tai suojakoodin nollaaminen ei onnistu. En edes tiedä onko tänä päivänä mitään sellaista firmaa olemassa jossa tuo voisi onnistua. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

tuomas venäläinen

hei miten puhelin auki kun yritänyt pirtää sen kuvio mikä laitoi näytölukitusessa? mutta nyt en saa sitä pääsen etepäin kun laita pari kerttaa 1 tunnin päästä uudestaa kuvio hväiäkö mumerot korttita jos resetoi puhelin tai jos teen tehdäs asetuksen? järjestelmä on anrod tuossa worwee p9 se on ihan uusi puhelin. terveisin tuomas

  Tuomo Herlevi

  Hei, Nollaus on todennäköisesti aibnoa keino. Valitettavasti puhelimen malli Worwee on minulle täysin tuntematon. Toki jostuulet käymään meillä niin voin selvittää miten tuo nollaaminen tapahtuu. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Harri Bergman

Hei, äidilläni on puhelimen lukituskoodi salasana unohtunut ja malli on One plus3, on jo monta kertaa näpytellyt väärin mutta ei ehdota googletiliä. Mitä tehdä?

Harri Bergman

Löytyi jo. No hätä.

Muhku

Moi! Sain iPhone 7 joululahjaksi ja pistin suojakoodin heti ekana päivänä ja nytten olen unohtanut sen ja yrittänyt niin monta kertaa että pitää yhtdistää ITunesiin ja en muista minun Apple ID salasanaa vai mikä onkaan mitä minun pitää tehdä ja paljonko maksaa sem korjaus tai että se nollataan?

  Tuomo Herlevi

  Hei, iPhone tai iPad on lukittu iclou tiliin emme pysty sitä lukitusta purkamaan. Laitteen saa nollattua mutta tililukitus pitää poistaa soittamalla esimerkiksi apple careen. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

tuuli

miten kauan tuossa ihan perus paina virta,äänenvoimakkuus nappi ja se keski nappi jutussa menee mulla se on tehnyt sitä jo noin 6 tuntia?

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Kyllä tuon perus resetoinnin pitäisi mennä noin puolessa tunnissa. T: Tuomo/Hetihuolto

Evelina

Moi!

Mulla on tabletissa pin koodi unohtunu ja mulla ei ole liittymää miten pääsen takas siihe?

  Tuomo Herlevi

  Moi, En osaa sanoa mitä pitäisi tehdä mutta jos pääsisit vaikka meidän liikkeessä käymään niin saadaan asiaa katsottua eteenpäin. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

mette

Unohin honor 7 liten koodin ja sormen jäki tunnistusta ei voi käyttää puhelimen uudelleen käynnistämisen jälkee ellei koodia ole laitettu.

  Tuomo Herlevi

  Hei, Nollaus on oikeastaan ainoa vaihtoehto. Muistathan että tehdasasetusten palauttamisen jälkeen pitää laittaa myös google tilitiedot ennen kuin käyttöönotto on mahdollista. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Jessika

Heippa!
Miten saa Samsung j5 puhelimen auki kun unohdettiin pääsykoodi ja ei ole google tili valintoja ym?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Galaxy J5 puhelimen saa nollattua näppäinyhdistelmällä joka Samsung puhelimiin on neuvottu kommenteissa. Jos ongelmia ilmenee niin voit tulla käymään meidän liikkeessä, katsotaan sitten eteenpäin. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Kirsi

Hei, minulla Honor8, jossa sormenjälkitunnistin, mutta uudelleenkäynnistyksen jälkeen vaatii näytön lukituksen salasanaa. Omasta mielestäni muistin salasanan, mutta ei vaan hyväksy. Ilmeisesti olen käyttöönoton yhteydessä näpytellyt jotain mitä en enää muista. Miten saan puhelimen tehdasasetuksille?

  Tuomo Herlevi

  Huomenta, Huawei Honor 8 puhelimen unohtuneen koodin saa purettua kun sammuttaa puhelimen ja sitten painaa yhtäaikaa virta ja volume alaspäin näppäintä. Kun puhelin käynnistyy seuraavaan valikkoon valitaan sieltä wipe data. Googletili lukitusta tällä konstilla ei pysty ohittamaan. Jos ongelmia ilmenee niin olet tervetullut käymään meidän liikkeessä, katsotaa sitten mitä asialle voidaan tehdä. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

kepa

Moro! Tuli tossa eilen vaihettua salasana jossa on kirjaimia ja enää en sitä muista! Puhelin on siis Samsung Galaxy A3

  Tuomo Herlevi

  Morjens, Samsung suojakoodin nollaaminen saattaisi olla mahdollista. Olisiko sinulla mahdollisuus tulla käymään niin katsotaan tarkemmin. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Juha

Hei. Olet vastannut jollekulle Lumia 820 koskien. Tarvitsisin samat ohjeet. Kyse on siis puhelimen suojakoodista joka on unohtunut. Vaihdoin viime vuonna androidiin mutta pitäisin Lumian varaluurina.
Ilmeisesti ei voi tehdä backupia nyt ja menetän kontaktitiedot ym?

  Tuomo Herlevi

  Moi, Lumia puhelimen nollaaminen onnistuu kyllä. Valitettavasti backupia ei voi tehdä. Suojakoodi on suojaamassa puhelimen tietioja ja nollatessa ne häviävät. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Tuomo

Minulla on iphone 5 puhelin josta unohtunut suojakoodi ja mennyt johkin iphone ei ole käytössä sitten yhdistin itunesiin ja yritin päivitää ei Toiminut

  Tuomo Herlevi

  Hei, iPhone pitää päivittää palautustilassa. Ylläolevalla ohjeella pitäisi onnistua. Mikäli ei onnistu niin toki voit tuoda puhelimen meille päivitettäväksi. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Sari

Moi!
Iphone nelosta yritän nollata. Kaikki hyvin siihen asti, kunnes pitäisi koneelta valita: Palauta Iphone. Mistä sellainen kohta pitäisi löytyä?

  Tuomo Herlevi

  Jos puhelin on palautustilassa ja kytketty itunesiin niin siihen tulee painike palauta ja päivitä iPhone. Jos englanniksi asetukset niin update and restore. Täytyy tarkastaa onko muuttunut jos iTunes ohjelmaan on tullut päivitys. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Eerik

Moi!

Mulla on toi sony xperia z3 ja kun vaihdoin koodin, niin seuraavaksi unohdin jo sen. Js koitin tuota neuvoa, mutta ei anna että saisin nollattua suojakoodia. Eli täytyykö kännykkä viedä nyt huoltoon sitten ? Ja säilyykö kuitenkin muistikorttin tallennetut kuvat, vaikka veisikin huoltoon ?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Sony Xperia puhelimet pitää päivittää, niissä ei ole mitään nollaus pikakeinoa. Voit tuoda laitteen meille tai vaikka lähettää sen postilla. Sony Xperia päivitykset tehdään pikahuollossa jopa tunnissa. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Heidi

Hei
Tein tämän ohjeen mukaan mut näyttöön tuli omituinen teksti. Vihreä tausta nuoli alaspäin ja lukee Downloadin, do not turn off target.
En tiedä mitä tekee ja kauanko mahtaa näytös olla. Puhelin on Samsung Galaxy s6

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Kokeile tehdä muuten samalla tavalla mutta painaa volumenappia toiseen suuntaan. Uudemmissä Samsung Galaxy puhelimissa tuo nollaus menee painamalla volumenappia toiseen suuntaa. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Samuli

iPhone 5s puhelin lukittunut, ei johdu sim-kortista koska sitä ei edes ole puhelimessa nyt. Voiko tuon lukituksen poistaa kun näyttökin ehdittiin jo korjaamaan 120 eurolla.

  Tuomo Herlevi

  Hei, Apple iPhone iCloud lukituksen tilan voi tarkistaa osoitteesta icloud.com jos laite on iPhone on iCloud lukittu täytyy se lukituksen poisto tehdä Apple caren kautta. Mikäli iPhone puhelin ei ole iCloud lukittu voidaan lukitus poistaa tässä blogissa olevalla ohjeella. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Vili

Hei, minulla unohtui huawei tablettini salasanan.

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Yleensä Huawei puhelimet ja tabletit saa nollattua kun sammuttaa laitteen ja sitten painaa yhtäaikaa volume ylös ja virtakytkintä pohjassa kunnes recovery mode tulee näkyviin. Sieltä valitsee wipe data niin puhelinalkaa nollaamaan itseään. Mikäli Huawein nollaaminen ei onnistu itse niin aina voit tulla käymään liikkeessämme, katsotaan sitten yhdessä eteenpäin. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Ada

Moi! Minulla on Honor fantasy silver jonka pääsykoodin unohdin, olen yrittänyt monta kertaa saada sen google tilin mutta näytölle tulee vain “yritä uudestaan 30s kuluttua” mitä tehdä??!

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Yleensä Huawei puhelimet ja tabletit saa nollattua kun sammuttaa laitteen ja sitten painaa yhtäaikaa volume ylös ja virtakytkintä pohjassa kunnes recovery mode tulee näkyviin. Sieltä valitsee wipe data niin puhelinalkaa nollaamaan itseään. Mikäli Huawein nollaaminen ei onnistu itse niin aina voit tulla käymään liikkeessämme, katsotaan sitten yhdessä eteenpäin. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Heidi

Hei. Mulla Samsung Galaxy S6. Nyt ilmeni ongelma kun näytössä menee sininen juova yläreunasta alareunaan ja takaisin. Virtaa ei saa katkaistua kun näyttö ei toimi. Ainoat nappulat mitkä toimivat on notinäppäimien vieressä olevat. Mitä teen? Ilmoitukset ja viestit sekä soitot tulevat perille mut vastaamaan ja lukemaan ei pysty. Olisiko jossain asetuksista joku menny pieleen kun poikani sai puhelimen käteensä. Kysymys kuuluu miten saisin puhelimeni auki jotta kaikki toimisivat

  Tuomo Herlevi

  Hei, Vika kuulostaa Samsung Galaxy S6 mallissa enemmän näyttövialta. Eli kyseessä mekaaninen vika ja varmaankin vaatisi näytön vaihdon. Onko sinun mahdollista tulla käymään meidän liikkeessä niin katsottaisiin tarkemmin. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Heidi

Hei. Mulla oli käytössä samsung galaxy trend 2 ja nyt pitäis saada auki tuosta pinkoodi höskästä.. Miten saan auki?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Onko Galaxy trend pin koodin kysely itse puhelimessa vai SIM kortilla? Käynnistyykö tuo Samsung Galaxy Trend puhelin ilman PIN koodin kyselyä jos otat SIM kortin pois? SIM kortin PIN koodin saat operaattoriltasi. Jos puhelimesi on lukossa voit tulla käymään vaikka liikkeessäämme tai katsoa Samsung puhelimen nollaus ohjeen tästä viestiketjusta. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Veera Sarvala

Hei, unohdin puhelimeni (iPhone 6s) pääsykoodin ja kaikki keinot kokeiltu eikä mikään auta. Latasin iTunesin mutta näyttää vain, että “iTunes ei voi yhdistää iPhoneen, koska se on lukittu pääsykoodilla. iPhoneen on syötettävä pääsykoodi ennen kuin sitä voidaan käyttää iTunesin kanssa”, mutta siinä pääsykoodissahan tämä ongelma onkin. iPhone 6s sanoo vain, että “iPhone ei ole käytössä, yhdistä iTunesiin”, mutta sitähän tässä yritetäänkin, tuloksitta. Mitä voin tehdä vai voinko mitään kotikonstein vai pitääkö puhelin viedä johonkin liikkeeseen tai huoltoon, mikä nyt olisi viimeisin vaihtoehto?

  Tuomo Herlevi

  Hei,
  Ohjeiden mukaan kun sammutat iPhonen ja painat kotinäppäintä pohjassa kun laitat lightning usb johdon kiinni käynnistyy iPhonme 6S palautustilaan. Tässä palautustilassa saat palautettua ja päivitettyä iPhonen. Myös meille voit tuoda iPhonen päivitettäväksi jos kotikonstit ei auta. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Mikko

Löysin muuttaessa ikivanhan htc desiren laatikostani, en tietenkään muistanut lukituskuviota ja nyt pyytää google tilin tietoja. Ongelma on se että vaikka laitan ne niin ei aukea, olen muuttanut monta kertaa tuon puhelimen jälkeen googletilin salasanaa ja epäilen että tuo ei sitä tiedä kun ei saa nettiyhteyttä päälle. Tiedän miten saan tuon palautettua tehdäsasetuksille, mutta haluaisinkin vain kuvat tuosta näkyviin olisi kiva nähdä mitä tuolla on tallessa.

  Tuomo Herlevi

  Hei, Nollaus yleensä auttaa. Mikäli ei kotikonstein aukea niin voit tuoda meille katsottavaksi. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Niko Mykkänen

Moi. löysin muuton yhteydessä kauan kaivatun Nokia E7 jonka suojakoodia ei kukaan muista. En tiedä edes mikä ohjelmisto siinä on.
Nappi resetointi ei toimi.volume ylös/ alas+home+kamera+virta.
Mitä voisin tehdä? kuinka kallista se olis huollossa?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Nokia puhelimet on päivitettävä. Ajantaisisen hinnaston löydät: hetihuolto.fi/hinnasto Nokia luurin päivitys on 60€ sis. verot ja lähetyskulut. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Tuomas

Minulla on huawei honor 8 enkä muista sen koodia. Mitä pitäisi tehdä

  Tuomo Herlevi

  Hei, Nollausta voisi kokeilla. Jos ei auta niin sitten päivitys. Huomioithan että jos puhelimessa on etälukitus (google tilin lukitus) niin siinä tapauksessa sitä emme voi purkaa. Laitteen voit toki tuoda toimipisteelleemme tarkastettavaksi. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

teemu

Mulla on lg leon puhelin jonka pääsykoodia en muista enkä myöskään google tiliä. Onko mitään tehtävissä?

  Tuomo Herlevi

  Morjensta! Lg leon puhelimen saa nollattua mutta mikäli se on lukittu google tiliin niin valitettavasti en pysty sitä lukitusta poistamaan. Siinä tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä Google tukeen. T: Tuomo/Hetihuolto

Emilia

Moikka itse olen unohtanut vanhasta puhelimesta (samsung) lukitusytön numerokoodin. Onko mahdollista saada puhelinta auki enään ilman että kuvat ja muut katoavat?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Samsung ja muissakin Android puhelimissa on suojakoodi suojaamassa dataa. Jos koodi on unohtunut on puhelin aina pakko nollata tai päivittää tehdasasetuksille. Minulla ei ole keinoa pelastaa siinä tapauksessa puhelimessa olevia tiedostoja. Terveisin, Tuomo/Hetihiuolto

Tuomo

Moi! Oisko vinkkiä iphone 5s ei löydä verkkoa??

  Tuomo Herlevi

  Morjensta nimi kaima! Kokeile nollata verkkoasetukset sekä yhdistä puhelin wifi verkkoon. Myös toista SIM korttia kannattaa kokeilla. Jos ei auta niin tule käymään, katsotaan olisiko sille jotain tehtävissä. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Minttu K

Hei.. iphoneni apple id lukittui enkä tiädä tälläistä sähköpostia mihin se lähettää poistopyynnön.. Mitä kuuluisi tehdä?

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Soittamalla Apple tukeen saavat he nollattua tilinjos osaat vastata turvakysykyksiin. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Tuomas K

Moi Tuomo! Unohdin Samsung A3 salasanan ja mitään apukeinoja ei näy näytöllä. Mulle sopis tuo tehdas asetusten asettaminen mutta miten teen sen? Pyydän auta!

Lotta

Moi, mulla on huawei honor 8 lite ja laitoin siihen lukitus kuvion enkä muista sitä enään. Miten saan sen auki?

  Tuomo Herlevi

  Moikka Lotta, Tässä olisi ohje Honor 8 Lite nollaukseen.Huomioithan että jos laite on google lukittu pitää sinun antaa nollauksen jälkeen sähköpostiosoite ja salasana puhelimeen. https://www.youtube.com/watch?v=iyTEOzKYy7w Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Sanni

Miten saisin honor 7 liten salasanan poistettua ku siinä on sormenjälki tunnistin niin saan auki mutta aina kun se sammuu pitää laittaa salasana miten sen sais poistettuu poistamatta kaikkia tiedostoja? Ja kun on unohtanut vielä salasanan

  Tuomo Herlevi

  Hei, Valitettavasti tietoja ei pysty säästämään. Huawei Honor puhelimet on nollattava jotta salasanan kyserly saadaan pois. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Pasi

Hei vaan

Minulla on sama ongelma kuin tuossa allakin, kun laitoin työsähköpostini puhelimeen, niin nyt kysyy koodin joka kerta. Onko tähän jo löytynyt kotikonsti ? Työsähköpostini poistin puhelimesta jo. Samsung Galaxy J6 /6 on puhelimeni.

Lainaus:
Ansku
25 May 2016

“Hei Tuomo!
Minulla on ihan tuliterä Samsung Galaxy J 5 puhelin. PIN -koodin lisäksi heti uutena laitoin siihen google -tilini s-postiosoitteen ja salasanan. Ymmärsin, etten pääse jatkamaan ilman näitä tietoja. Nyt kuitenkin joudun joka kerta puhelinta avatessani laittamaan sen salasanan ja on alkanut v******tuttamaan se ainainen salasanan kirjoittaminen. En ole saanut sitä poistettua vaikka kuinka olen yrittänyt asetuksista ja näytön lukituksesta. Olisko sulla tietoa miten sen salasanan saa poistettua käytöstä. Ohjekirjastakaan ei ole paljoa ollut apua.
T: Ansku”

  Tuomo Herlevi

  Moikka,
  Pyytääkö siis puhelin koodia vai työsähköposti? Työnantajat ovat joskus melko tarkkoja noista salasanoista, esimerkiksi työpuhelimessa voi olla erilaisia salauksia. Jos kyseessä on puhelimen pyytämä koodi niin kannattaa tarkastaa onko se työnantajan vaatima salasana. Terveisin, Tuonmo/Hetihuolto

tuomas

moro
puhelini huawei p9 litestä vaihdoin sen koodin kuvioon ja enkä muista enää sitä kuviota ja sormijälkitunnistin ei toimi ku se on ekaa kertaa tekemässä sitä ja meni ekalla kertaa 1min. lukkoo toisella kerralla 10min. lukkoon ja kolmannella kerralla 30min. lukkoon ja kahella viimesellä on menny 1h lukkoon en tiiä enää mitä teen loppu illan oon sitä yrittäny laittaa mutta en saa sitä päälle.

  Tuomo Herlevi

  Hei, Nollaus on ainoa keino, samalla Huawei puhelimestakin poistuu kaikki tallennettu data. Muistathan että google tunnukset pitää muistaa nollauksen jälkeen, muuten puhelin on käyttökelvoton. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Antti Vihavainen

Hei puhelin LG K10 meni lukitukseen, sitä ei ollut asetettu, eli mysteeri? Miten saa taas pelittämään.

  Tuomo Herlevi

  Huomenta, LG K10 nollaaminen onnistuu virta ja volume alas nappuloiden avulla. Laitan tähän linkin mitä kautta sinun on helppo tehdä se itsekin. Jos LG K10 puhelimessasi on Google lukitus niin muista että sitä ei saa ohitettua vaan puhelimeen asetetun google tilin tunnukset on tiedettävä kun puhelinta jälleen otetaan käyttöön. Linkki: http://www.hardreset.info/devices/lg/lg-k10/ Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Fanni

Minulla oli yhessä vaiheessa J1 ja nyt ottaisin sen käyttöön taas,mutta en muista suojakoodia kun siitä on niin paljon aikaa kun oon viimeksi käyttäny tota niin mitä mun pitäisi tehdä kun olen kokeilut kaiken maailman keinoja mut ei aukee

  Tuomo Herlevi

  Hei, Samsung Galaxy J1 (J100) nollaaminen on mahdollista näppäimillä. Tässä on Youtube video jossa se on neuvottu aivan mahtavien pimpeli pompeli musiikkien kerä, ole hyvä: https://www.youtube.com/watch?v=Yfsw-VOrLtI Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Regina

ostin juuri honor houwei 8 ite en muista enä suoja koodia onko mahdolista saada mitein taas auki

  Tuomo Herlevi

  Hei, Löysin videon jossa annetaan ohje seuraaviebn mallien nollaamiselle: HUAWEI P8, P9,Mate 8,Honor 8,Lite,G9 Eli kohdasta 1:55 alkaen neuvotaan myös Huawei Honor 8 Lite nollaaminen: https://www.youtube.com/watch?v=iyTEOzKYy7w Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Esamatti R

minulla on Sony Xperia m2 apua ja olen unohtanut avauskuvion ,eikö minulle tule UNOHDITKO SALASANASI kohtaa.
onko mitään neuvoa

  Tuomo Herlevi

  Hei, Xperiat saa nollattua ainoastaan softaamalla. Xpperia M2 nollaus onnistuu Xperia companion ohjelmalla tai huolloissamme jos et itse saa tehtyä. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Heikki

Multa meni toisessa puhelimessa joka on siis Samsung galxy s6.pinkoodi väärin 3 kertaa jonka jälkeen sain sen puk-koodin. Sitten kun olin laittanut puk-koodin niin se pyysi näyttö kuvion jonka olin tietysti unohtunut.

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Samsung S6 puhelimen saa nollattua painamalla volume näppäintä, virtakytkintä ja kotinäppäintä yhtäaikaa. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Joona

Mitä minun pitäisi tehdä, kun en muista Honor 7 Liten kuviokoodia?

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Näppäimillä saa nollattua. Näistä kysymyksistä ja vastauksista saa etsittyä ohjeen. T: Tuomo/Hetihuolto

Emilia

Moi! Mulla lukittautui puhelin, vaatii gmail -tiliä toimiakseen, mutta olen unohtanut tilin. Puhelin on Samsung A36 ja resetoitu, mutta tuota gmail-tunnistautumista vaatii siis. Miten se olisi mahdollista ohittaa tms.?

  Tuomo Herlevi

  Moi,
  Valitettavasti emme pysty Google lukituksia nollaamaan. Ota yhteyttä Googlen tukeen tai valtuutettuun Samsung huoltoon.
  Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Juha

Moi, minulla hajosi oma puhelimeni, joten joudun ottamaan vanhan Samsung xcover 2:n käyttöön, kunnes puhelin palaa huollosta. Olen kuitenkin unohtanut suojakoodini kyseiseen xcoveriin. Pitääkö se siis softata ( ja jos pitää, niin miten) vai pääseekö xcover 2:ssa ohittamaan suojakoodin, muistaakseni xcover 1:ssä ei pystynyt suojakoodia ohittamaan.

  Tuomo Herlevi

  Moikka Juha,
  Samsung Xcover 2 puhelimen nollaamiseksi löysin äkkisltään videon Youtubesta josta voit katsoa ohjeen:https://www.youtube.com/watch?v=5XayI1EYJ3c

  Terveisin,
  Tuomo/Hetihuolto

Jerri

Moi Tuomo! Samgung Galaxy Note 10.1 (vanhasta mallista) tabletista on unohtunut suoja koodi ja koitan löytää apua.

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Jos tarkoitat Note 10.1 mallia N8000 sarjaa niin silloin onnistuu ihan näppäimillä. Eli virta, volume ja kotinäppäintä painamalla pitäisi onnistua. Kannattaa vielä googlata vaikka Samsung Glaxy note 10.1 tai N8000 hard reset, Youtubeasta löytyy hyvät ohjeet. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Pirjo

Hei. Minun pitäisi saada vanha Nokia 3310 käyttööni mutta suojakoodi hukassa joten en saa puhelinta auki. Tarvitsen sitä sairaalassa olevalle henkilölle jolle tällä hetkellä ei ole mahdollistä käyttää älykännykkää. Tuo olisi sopiva mutta saako sen auki?
t. Pirjo

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Valitettavasti noin vanhoihin puhelimiin meillä ei ole enää huoltotyökaluja. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Ave

Hei, mulla on Samsung A5 2017 ja en muista lukitusnäytön kuviota mutta pääsen sisälle sormenjäljellä ja ei tule sitä unohtunut salasanaa jos yritän sitä kuviota sitten en kyllä pääse puhelimen sisälle jos käynnistää uudelleen koska ei voi mennä sormenjäljellä sisälle

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Ainoa tapa on tehdä puhelimelle hard reset, eli nollata kaikki tiedot. Youtube ja sieltä haku Samsung Galaxy J5 2017 hard reset ja seuraa ohjeita. Huom! kaikki tiedot häviää ja aiemmin laitettu Google tilin tunnus ja salasana pitää muistaa että puhelimen saa uudelleen käyttöön. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Oona

hei! siskoni laittoi eilen salasanan puhelimeensa samsung galaxy j5 ja nyt ei muista sitä miten sen saisi toimimaan?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Samsung Galaxy J5 salasanan tai lukituskuvion saa nollattua näppäimillä. Huomioithan että, uudemmissa puhelimissa on mahdollisesti google tilin lukitus käytössä jolloin puhelimeen aluksi asetetut google tilin nimi ja salasana pitää antaa nollauksen jälkeen. Youtubesta löydät ohjeet Samsung Galaxy J5 puhelimen salsanan nollamiseen haulla Samsung Galaxy J5 hard reset. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Iida

Hei,
Minulla on Galaxy Tab 3, jonka olisin halunnut antaa lapselleni käyttöön, mutta olen unohtanut sen salasanan. Laitoin monta kertaa koodin väärin, mutta en pääsyt missään vaiheessa muuttamaan salasanaa tai google-tiliin käsiksi. Mitä teen? Voinko enää käyttää tablettia?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Samsung tabletissa onnistuu tehdasasetusten palauttaminen näppäimillä. Laita Youtubeen hakkusanaksi Samsung Galaxy tab hard reset niin löytyy videoituna hyviä ohjeita. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Pertti

Hei, mää palautin oletusasetuksiin mun puhelimen ja kun nyt yritän sitä ottaa käyttöön uudestaan se pyytää sitä vanhaa google-tiliä mikä siinä ennen oli, enkä muista sitä. Mitä pitäisi tehdä vai onko mitään tehtävissä?

  Tuomo Herlevi

  Moi, Google tililukitusta emme voi avata. Kannattaa laittaa kysymys esimerkiksi Googlen asiakastukseen tai puhelimen valmistajan tekniseen tukeen. T: Tuomo/Hetihuolto

Pate

Hei,
Minulla on honor 7 lite enkä muista millään laittamaani salasanaa.
olen odottanut yli tunnin juuri tuon syyn takia että voisin kokeilla näytön lukituksen avaamista uudestaan.

Ja anteeksi jos olen laitan nyt toisen kerran tästä asiasta kun en tiedä lähetinkö edellistä viestiä vaiko en. 🙂

  Tuomo Herlevi

  Moi, Juu, vastailin juuri samaan kysymykseen. Eli Youtubeen hauksi honor 7 lite hard reset niin löytyy. T: Tuomo/Hetihuolto

Hilja

Hei!

Unohdin puhelimeni Huawei Honor 7 liten lukitusnäytön kuvion. Olen monta kertaa laittanut kuvion väärin enkä pääse google tiliin. Miten saisin puhelimeni auki?

  Tuomo Herlevi

  Hei,
  Nollaamalla koko puhelin on ainoastaan mahdollista. Kokeileppa hakusanalla Huawei honor 7 lite hard reset Youtubesta, löytyy kyllä ohjeet =) T: Tuomo/Hetihuolto

lari

Hei unohdin samsung galaxy A5 (2017) puhelimen lukitus kuvion. Sormenjälki tunnistusta en pysty käyttämään sillä puhelimesta loppui akku ja käynnistyksen jälkeen pitää ensin syöttää kuvio. miten voisin nollata koodin tai koko puhelimen

  Tuomo Herlevi

  Hei, Samsung Galaxy A5 2017 kuten muidenkin Samsung puhelimien nollausohjeet löytyvät näppärimmin Youtubesta. kokeile hakusanaa Samsung Galaxy A5 2017 hard reset. Terveisin, tuomo/Hetihuolto

Riikka Söderlund

Hei, Tuomo
Minulla on honor 8 lite ja en muista sen lukitus kuviota ja siinä ei ole sormenjälkeä vielä.Miten pitäisi tässä tilanteessa toimia?
Terveisin:Riikka

  Tuomo Herlevi

  Hei, Huawei Honor 8 lite nollausohje löytyy Youtubesta =) Kokeile hakea sanoilla Huawei honor 7 lite hard reset. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

iiris

hei elikkäs minulla on samsung galaxy j5 (2016) ja halusin vaihtaa suojakuviosta salasanaksi ja no minä vaihdoin ja nyt unohdin sen ja en saa puhelintani auki se vain laittaa aikaa pidemmäksi milloin saan kokeilla uudestaan kirjoittaa salasanaa (5min,10min) enkä älyä sitä juttua että pitää painaa volume nappia jne mitä voin tehdä?

  Tuomo Herlevi

  Hei, Mikäli Samsung Galaxy J5 2016 nollaaminen ei onnistu kotikonstein Youtubesta löytyvien ohjeiden avulla on se mahdollista myös meidän toimipisteissä. Tule käymään niin katsotaan. T: Tuonmo/Hetihuolto

Janatuinen

moi, olen unohtanut LG wine smart näppäimistö kosketus näytöllisen puhelimen suojakoodin ja oma normaali Gmail tili ei täsmää puhelimen tiliin eli luultavammin kun vara luuriksi ostin keksin jonkun random sähköpostin enkä saa mieleeni millään nyt kun olisi tarve, eliohjetta koodin pirkuun tai puhelimen nollaukseen/tehdasasetuksiin? kiitos jo valmiiksi 🙂

  Tuomo Herlevi

  Hei, Valitettavasti meillä ei ole mitään keinoa Google lukituksen purkuun. Kannattaa ottaa yhteyttä joko LG:n tai Googlen asiakastukeen, sieltä saat jatko ohjeet. T: Tuomo/Hetihuolto

Kristian

Hei minulla on honor 8 lite ja tein siihen päivityksen ja se uudelleen käynisti sen laitoin pin koodin ja sen jälkee se kysyi jotain toista salsana ja en muista sitä joten mitä tehdä

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Nollaus Youtubesta löytyvän ohjeen mukaan (Huawei Honor 8 lite hard reset) tai sitten meidän liikkeeseen käymään, onnistuu pientyönä. T: Tuomo/Hetihuolto

Anne

Motorolan moto c, poika unohti salasanan. Miten puhelimen saa nyt auki?

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Motorolan asiakaspalveluun kannattaa olla yhteydessä, emme enää korjaa Motorola puhelimia. T: tuomo/Hetihuolto

Lisää kommentti

Viimeksi korjatut

 • Apple Iphone SENäytön vaihto
  119 €Huollon hinta
 • AppleiPhone 6+Näyttö rikki
  149 €Huollon hinta
 • Samsung Galaxy J5Latausliittimen vaihto
  65 €Huollon hinta

Asiakkaidemme arvostama