046 538 6566

Blogi

Soita meille 046 538 6566

Lähetä puhelimesi huoltoon

Kysy kustannusarvio tästä

Puhelimen suojakoodi unohtunut

Päivittäin lapsilta ja aikuisilta unohtuu vasta asetetut näytön lukituskoodit tai salasanat. Tämä ei välttämättä tarkoita että puhelin olisi sen jälkeen käyttökelvoton. Unohtunut suojakoodi on usein mahdollista saada nollattua itse ja olenkin nyt koonnut muutamia keinoja siihen.

 

Apple iPhone tai iPad suojakoodi unohtunut:

Tällä ohjeella saat poistettu suojakoodin Apple iPhone tai iPad laitteestasi.

 1. Asenna tietokoneellesi iTunes ohjelma, sen saat ladattua täältä: http://www.apple.com/fi/itunes/download/
 2. Kun olet asentanut iTunes ohjelmiston tietokoneellesi sammuta puhelin ja laita iPhone / iPad datakaapeli kiinni tietokoneen USB paikkaan, älä kytke johtoa vielä tässä vaiheessa puhelimeen tai iPadiin kiinni. Käynnistä iTunes ohjelma.
 3. Älä käynnistä puhelinta, paina home nappia pohjassa ja kytke Apple datakaapeli kiinni laitteeseen. Apple iPhone/iPad käynnistyy nyt palautustilaan.
 4. Valitse tietokoneelta palautua iPhone / iPad
 5. Laitteesi päivittyy nyt uusimpaan ohjelmistoversioon ja kaikki tiedot puhelimesta nollaantuu.

 

Jos Apple laitteessasi oli käytössä Find my iPhone toiminto täytyy sinun vielä antaa Apple ID tunnuksesi ja salasana ennen kuin voit alkaa käyttää laitettasi. Applen Find my iPhone toiminto estää täten nollatun puhelimen uudelleen käyttöön oton. Tätä toimintoa ei ole mahdollista ottaa pois käytöstä joten kannattaa tarkastaa esimerkiksi käytettyä puhelinta ostaessa.

 

Ohjeet Android puhelimen lukituskuvion purkuun.

Jos sinulla on Android puhelin esimerkiksi: Samsung, Sony, LG tai HTC niin unohtuneen näytön lukituskuvion voit poistaa yksinkertaisesti Google tilisi kautta.

 

 1. Vedä lukituskuvio niin monta kertaa väärin että puhelin pyytää Google tilin tietoja tai valitse unohtunut lukituskuvio. Valitse unohtunut kuvio. Sinua pyydetään antamaan Google-tilisi käyttäjänimi ja salasana. Voit vaihtaa laitteen salasanan Asetukset-valikon Tietoturva-asetuksissa.

 

Jos sinulla on kysyttävää lukituskoodin tai kuvion poistosta tai et onnistunut näillä ohjeilla poistamaan suojakoodia niin ota yhteyttä. Pystymme päivittämään useita eri puhelimia, esimerkiksi Nokia, Microsoft Lumia, Sony, iPhone, iPad, Lg, Huawei ja HTC puhelimia.  Riittää että voit todistaa puhelimen omistussuhteen esimerkiksi kuitin tai myyntipaketin avulla. Huomioithan että päivitämme puhelimen huollossamme ja kaikki tiedot häviää puhelimesta kun se palautetaan tehdasasetuksille.

Tuomo Herlevi

Tuomolla on vuosien vankka kokemus matkapuhelinhuolloista.

Viimeksi korjatut

 • Apple Iphone SENäytön vaihto
  119 €Huollon hinta
 • AppleiPhone 6+Näyttö rikki
  149 €Huollon hinta
 • Samsung Galaxy J5Latausliittimen vaihto
  65 €Huollon hinta

Asiakkaidemme arvostama