046 538 6566

Blogi

Soita meille 046 538 6566

Lähetä puhelimesi huoltoon

Kysy kustannusarvio tästä

Huollanko vai ostanko uuden puhelimen kun näyttö on rikki?

Tämä ajatus pyörii usein asiakkaidemme mielissä, ja vaikka siihen ei ole suoraa vastausta niin tässä muutama asia joita ottaa huomioon.

Koskaan ei kannata ostaa uutta samanlaista puhelinta kun vain näyttö on rikki! Jos näytön korjaus maksaa 180 euroa ja uusi samanlainen puhelin maksaa 290 euroa, niin käytännössä maksat täysin samasta puhelimesta vain 110€ enemmän ja lisäksi joudut siirtämään tiedot puhelimesta toiseen, lisäksi asennetut ohjelmat joudut asentamaan uudestaan. Ainoa asia joka päivittyy on akku ja senkin saa näytön huollon yhteydessä n. 20 eurolla riippuen mallista. Ja entäs jos se uuden puhelimen näyttö hajoaa viikon päästä siitä kun olet ostanut sen?

Mikäli olet ollut aikeissa päivittää puhelimesi uuteen malliin jossa on ominaisuuksia jotka haluat, silloin kannattaa miettiä uuden puhelimen ostamista. Netti on pullollaan hyviä osto-oppaita joita oikeasti kannattaa hyödyntää, ja etenkin miettiä mitä ominaisuuksia olen oikeasti käyttänyt viimeisen vuoden sisällä ja mitä uusia ominaisuuksia oikeasti tarvitsen.

Kun sitten olet ostanut uuden puhelimen niin entäs se vanha? Kannattaako se sitten huollattaa silti?

Kyllä jos haluat siitä varapuhelimen, antaa sen perheenjäsenelle käyttöön, myydä puhelimen huollettuna. Mikäli mikään näistäkään vaihtoehdoista ei kuullosta järkevältä niin älä silti heitä vain puhelinta laatikon pohjalle, tilastojen mukaan suomesta niitä löytyy jo miljoona kappaletta, vaan vie se kierrätykseen. Matkapuhelimet luokitellaan nykyään vaaralliseksi jätteeksi ja asianmukainen hävitys on tarpeen. Me Hetihuollossa huolehdimme siitä että vanha puhelimesi hävitetään asianmukaisesti ja turvallisesti.

Eli tultiinkos tässä nyt johonkin johtopäätökseen? No tapauksesta riippuen kyllä ja ei, mutta rahapussi ja luonto kiittää huollattajaa, mutta mikäli ostat uuden, kierrätä vanha!

Tuomo Herlevi

Tuomolla on vuosien vankka kokemus matkapuhelinhuolloista.

Viimeksi korjatut

  • Apple Iphone SENäytön vaihto
    119 €Huollon hinta
  • AppleiPhone 6+Näyttö rikki
    149 €Huollon hinta
  • Samsung Galaxy J5Latausliittimen vaihto
    65 €Huollon hinta

Asiakkaidemme arvostama