046 538 6566

Blogi

Soita meille 046 538 6566

Lähetä puhelimesi huoltoon

Kysy kustannusarvio tästä

Apua! puhelimeni on jumittunut

Puhelimeni jumittui kesken puhelun, se on käynnissä mutta näyttö on pimeänä eikä se reagoi mihinkään painallukseen. Onko sinulle käynyt näin?

 

Puhelimen ohjelmistot niin Apple iPhone, Apple iPad kuin Android laitteissakin saattavat jumittua silloin tällöin. Tähän blogiin ajattelin koota muutamia simppeleitä ohjeita puhelimien uudelleen käynnistämiseksi.

 

Samsung Galaxy ja Galaxytab

Jos Samsung Galaxy tai muu Samsungin valmistama älypuhelin tai tabletti jumittuu, niin helpoin tapa saada se taas toimivaksi on tehdä seuraavan ohjeen mukaisesti, tämä ei poista puhelimesta mitään tietoja:

Paina yhtä aikaa virtakytkintä ja äänikytkintä alas päin kunnes puhelin sammuu. Tämä kestää noin 8-15 sekuntia. Nyt Samsung Galaxy tai galaxytab laitteen voi taas kytkeä päälle. Mikäli Ohjelmisto oli jumissa niin laitteen pitäisi taas toimi normaalisti.

 

Apple iPhone ja iPad

Apple iPhone tai Apple iPad laitteen nollaus onnistuu seuraavalla tavalla.

Jos Apple iPhone tai iPad on jumittunut niin paina virtakytkintä ja kotinäppäintä yhtä aikaa kunnes laite käynnistyy uudelleen. Tämä kestää noin 10 sekuntia jonka jälkeen Apple iPhone tai iPad käynnistyy uudelleen omenan kuvaan. Tämän ”soft resetin” tekeminen ei poista laitteesta mitään tietoja.

 

Nokia / Microsoft Lumia

Nokia ja Microsoft Lumia puhelimet saa käynnistettyä uudelleen samoin kuin Samsung laitteet. Eli jumittuneen Lumia puhelimen saa pakotettua uudelleen käynnistymään painamalla virtakytkintä ja volume alaspäin kytkintä yhtä aikaa kunnes puhelin värähtää. Tämän jälkeen puhelimen voi käynnistää uudelleen painamalla virtakytkintä normaalisti.

 

Jos sinulla tulee muita vinkkejä mieleen tai kysyttävää niin kommentoi alle, luen ja vastailen aina kun asiakastöiltä kerkeän.

 

Terveisin,

Tuomo Herlevi

Hetiposti Oy

Tuomo Herlevi

Tuomolla on vuosien vankka kokemus matkapuhelinhuolloista.

Kommentit (10)

Kirsi Mört

Moi, minun Honor ( ovh noin 260 eur ) onko se nyt 7 tai 8 malli, puhelimesta hävisi yhtäkkiä sormenjälkitunnistus, sitä ei löydy mistään, eikä se värähdäkään sormenjäljestä. Osaatko sanoa, mitä tälle voisi tehdä.
Kiitos
t-Kirsi

  Tuomo Herlevi

  Hei, Sieltä voi olle kaapeli irronnut. Tämä on melko yleinen vaiva varsinkin Huawei Honor 8 mallissa. Kannattaa tulla käymään niin katsotaan saisiko Huawei puhelimen sormenjälkitunnistimen vielä toimimaan. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Lars Bäckström

Minulla on Samsung Galaxy Edge 7 päivitys Android 7 Nougat
Laitetta käynnnistettäessä pinkoodi toimii mutta pytää vielä salasanaa. Olettamani salasana ei toimi. MItä tehdä? Saako toimimaan menettämättä kaiken? MIten kauan korjaus kestää ja maksaa?

  Tuomo Herlevi

  Hei, tietoja en saa pelastettua mutta joko nollaamalla tai päivittämällä ohjelmiston saa puhelimen taas pelaamaan. Huomioithan että jos Samsung Galaxy S7 edge puhelimeen on laitettu google tilin lukitus niin sen purkaminen ei onnistu, siinä tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä Googlen asiakastukeen. Hinta ohjelmistotöille on tällä hetkellä Samsung Android puhelimissa 40€ – 60€ riippuen riittääkö nollaus vai vaatiko kokonaan päivityksen. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Riitta

Hei!
Minulla on Honor 8, unohdin kuvion ja palautuin tehdasasetukset ( painamalla volume + käynnistys nappia). Nyt pyytää google tiliä,mutta ei hyväksy sitä. Mitä pitäisi tehdä?

  Tuomo Herlevi

  Hei,

  Jos sinula on käytössä Huawei Honor 8 puhelimessasi Googlen tililukitus niin laita siihen se ensimmäinen tunnus ja salasana jonka olet puhelimeesi laittanut. Googlen tililukitusta emme pysty avaamaan joten jos sitä ei muista niin ainoa keino on ottaa yhteyttä Googlen tukeen. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Riitta

Hei!
Olen laittanutkin,mutta ilmoittaa vaan,että väärä salasana :(. Jostain olin lukevinani,että aukeaisi vasta 72 tunnin kuluttua??

  Tuomo Herlevi

  Moikka, Ota yhteys Google tukeen. Tuota tililukitusta on mahdoton ohittaa kunkyseessä on Googlen palvelimella oleva tieto. T: Tuomo

Nico

Hei!

Sain juuri uuden honor 8 -puhelimen, mutta en saa puhelinta auki, koska en muista salasanaa, jonka unohdin. Mitä teen? Ja ilmoittaa, että ” Yritä uudelleen 59 minuutin kuluttua”

  Tuomo Herlevi

  Moikka,

  Uudemmat Honor puhelimet saa kyllä nollattua mutta usen niissä on myös Google lukitus joka estää sen uudelleen avaamisen. Mikäli muistat puhelimeen asetetut Google tilin ja salasanan saat Honor 8 puhelimen nollattua näppäimillä. Laita hauksi esimerkiksi Huawei honor 8 hard reset, Youtubesta löydät ohjeet. Terveisin, Tuomo/Hetihuolto

Lisää kommentti

Viimeksi korjatut

 • Apple Iphone SENäytön vaihto
  119 €Huollon hinta
 • AppleiPhone 6+Näyttö rikki
  149 €Huollon hinta
 • Samsung Galaxy J5Latausliittimen vaihto
  65 €Huollon hinta

Asiakkaidemme arvostama