046 538 6566

Blogi

Soita meille 046 538 6566

Lähetä puhelimesi huoltoon

Kysy kustannusarvio tästä

Apua! puhelimeni on jumittunut

Puhelimeni jumittui kesken puhelun, se on käynnissä mutta näyttö on pimeänä eikä se reagoi mihinkään painallukseen. Onko sinulle käynyt näin?

 

Puhelimen ohjelmistot niin Apple iPhone, Apple iPad kuin Android laitteissakin saattavat jumittua silloin tällöin. Tähän blogiin ajattelin koota muutamia simppeleitä ohjeita puhelimien uudelleen käynnistämiseksi.

 

Samsung Galaxy ja Galaxytab

Jos Samsung Galaxy tai muu Samsungin valmistama älypuhelin tai tabletti jumittuu, niin helpoin tapa saada se taas toimivaksi on tehdä seuraavan ohjeen mukaisesti, tämä ei poista puhelimesta mitään tietoja:

Paina yhtä aikaa virtakytkintä ja äänikytkintä alas päin kunnes puhelin sammuu. Tämä kestää noin 8-15 sekuntia. Nyt Samsung Galaxy tai galaxytab laitteen voi taas kytkeä päälle. Mikäli Ohjelmisto oli jumissa niin laitteen pitäisi taas toimi normaalisti.

 

Apple iPhone ja iPad

Apple iPhone tai Apple iPad laitteen nollaus onnistuu seuraavalla tavalla.

Jos Apple iPhone tai iPad on jumittunut niin paina virtakytkintä ja kotinäppäintä yhtä aikaa kunnes laite käynnistyy uudelleen. Tämä kestää noin 10 sekuntia jonka jälkeen Apple iPhone tai iPad käynnistyy uudelleen omenan kuvaan. Tämän ”soft resetin” tekeminen ei poista laitteesta mitään tietoja.

 

Nokia / Microsoft Lumia

Nokia ja Microsoft Lumia puhelimet saa käynnistettyä uudelleen samoin kuin Samsung laitteet. Eli jumittuneen Lumia puhelimen saa pakotettua uudelleen käynnistymään painamalla virtakytkintä ja volume alaspäin kytkintä yhtä aikaa kunnes puhelin värähtää. Tämän jälkeen puhelimen voi käynnistää uudelleen painamalla virtakytkintä normaalisti.

 

Jos sinulla tulee muita vinkkejä mieleen tai kysyttävää niin kommentoi alle, luen ja vastailen aina kun asiakastöiltä kerkeän.

 

Terveisin,

Tuomo Herlevi

Hetiposti Oy

Tuomo Herlevi

Tuomolla on vuosien vankka kokemus matkapuhelinhuolloista.

Viimeksi korjatut

  • Apple Iphone SENäytön vaihto
    119 €Huollon hinta
  • AppleiPhone 6+Näyttö rikki
    149 €Huollon hinta
  • Samsung Galaxy J5Latausliittimen vaihto
    65 €Huollon hinta

Asiakkaidemme arvostama