iphone akun vaihto | Pyydä ilmainen kustannusarvio akun vaihdosta

Apple iphone puhelimeni ei enää pidä akun latausta yllä ,onko iphone akun vaihto mahdollista?


i phonen akun vaihtoIphone akun vaihto.

Apple iphone puhelimeni ei enää pidä akun latausta yllä ja välillä vaikka kytken laturin kiinni, akku ei lähde latautumaan. Joskus iphone akku tyhjenee yhtäkkiä ja samalla akkukansi kuumenee voimakkaasti. Olen myös huomannut että välillä iphone sammuu yhtäkkiä vaikka akun varaustaso näyttää vielä että akussa olisi varausta jäljellä. Sen jälkeen iphone ei käynnisty ennen kuin on kytkenyt laturin kiinni.

Onko iphone akun vaihto mahdollista?

Kaikkiin Apple iphone puhelimiin sekä Apple Ipad tablet tietokoneisiin on saatavilla akkuja. Akun vaihto omatoimisesti ei ole suositeltavaa jos ei omaa kokemusta Apple laitteiden huollosta. Huoltomme kokenut tiimi hoitaa iphone akun vaihdot yleensä saman päivän aikana kun laite saapuu meille. Ipad akun vaihto onnistuu yleensä myöskin saman päivän aikana kun puhelin saapuu huoltoon. Akun vaihto vaatii laitteen purkamisen kokonaan joten iphone akun vaihdon yhteydessä puhdistamme puhelimen myös sisältä.

Iphone akun vaihto hinta!

Apple Iphone akun vaihto hinta vaihtelee eri mallien välillä. Saadaksesi tarkan kustannusarvion apple akun vaihdon hinnasta täytä kustannusarviolomake sivun yläreunasta.

Sinua saattaa myös kiinnostaa Iphonen huolto

Arvostele tämä tuote
Arvostelujen määrä
1.5 based on 3 votes
Tuotteen nimi
Apple
Hinta
EUR 00
Saatavuus
Available in Stock

Posted in: Apple